Uutiset

RADALLE.com Tampereen Hot Rod & Rock Show:ssa

3.4.2013

Tänä keväänä RADALLE.com porukalla on pitänyt runsaast kiirettä jo ennen varsinaisen tapahtuma kauden alkua. Osastolla Auto Saloonissa, sieltä Lappeenrantaan RE85 Evo Shakedowniin ja nyt Tampereelle messuilemaan.

 

Tampereen Hot Rod & Rock Show messujen oikea sijainti kalenterissa mahdollistaa parhaan ajoneuvokaluston esillä olon, sillä kaikki autot alkavat tässä kohtaa kevättä olemaan jo kohtuu hyvin nipussa, eli vaikka olisitkin jo käynyt messuilla nyt keväällä, niin nämä messut ovat ehdottomasti kiertämisen arvoiset! Paikalla mm. ennennäkemätöntä kilpakalustoa niin Driftingin kuin TimeAttackinkin osalta. Sekä jotain aivan muuta..

 

RADALLE.com osastolla Hot Rod & Rock Showssa Tampereella on nimittäin nähtävillä Latelan poppoon uusin luomus: Justin Bieber -auto. WTF Justin Bieber -tapahtumaa varten tehty Ford P100 avolava on vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus.

 

Lauantaina järjestämme myös RADALLE.com BABE -kilpailun osastollamme. Vielä kerkeät mukaan, ilmoittaudu täällä BABEksi ja tule mukaan pitämään hauskaa!

 

RADALLE.com etsii kesäksi myös lisää toimihenkilöitä, mikäli touhu kiinnostaa, tule käymään osastollamme tutustumassa toimintaamme tarkemmin.


Messuohjelma:

Lauantai 27.4. klo 10-18

Esiintymässä Bad Honey, Hevisaurus ja Haloo Helsinki unohtamatta Karim Z. Yskowichia!

Sunnuntaina 28.4. klo 11-16:30

 

Tapahtumassa ilmainen pysäköinti!

 

Lisätiedot messuista http://www.hotrod-rockshow.com/index.shtml

ja Facebookissa http://www.facebook.com/hotrodrockshow