Uutiset

RADALLE.com Shakedown Motopark 20.4. PERUTTU

10.4.2013

 

IKÄVIÄ UUTISIA: SHAKEDOWN 20.4 Motoparkissa on PERUUTETTU!
syy: rata ei ole myöhäisen talven johdosta sulanut tarpeeksi, eikä ole sellaisessa kunnossa että siellä voisi vielä ajaa. Pahoittelumme!
mikäli ajamaan on päästävä tässä olisi yksi mahdolisuus:
botniaring fb sivuilta kopioitu:
BOTNIARINGILLE SAISI TULLA TESTIMIELESSÄ AJELEMAAN 20-21.4 KLO 12-18
TERVETULOA
PS. Osassa kurveissa on vielä vettä, ajolinjat ei ehkä ole ihan kohdillaan.
Kemoralla 29.4 Drifting harjoitus-päivä

IKÄVIÄ UUTISIA: SHAKEDOWN 20.4 Motoparkissa on PERUUTETTU!syy: rata ei ole myöhäisen talven johdosta sulanut tarpeeksi, eikä ole sellaisessa kunnossa että siellä voisi vielä ajaa. Pahoittelumme!mikäli ajamaan on päästävä tässä olisi yksi mahdolisuus:
botniaring fb sivuilta kopioitu:BOTNIARINGILLE SAISI TULLA TESTIMIELESSÄ AJELEMAAN 20-21.4 KLO 12-18TERVETULOAPS. Osassa kurveissa on vielä vettä, ajolinjat ei ehkä ole ihan kohdillaan.

Kemoralla 29.4 Drifting harjoitus-päivä

 

 

 

 

 

 

RADALLE.com kausi 2013 on täynnä kilpailua niin Driftingin kuin TimeAttackinkin osalta. 20.4.2013 avautuukin oiva mahdollisuus testata kalustoasi Motoparkin moottoriradalla. Koko päivä on varattu laitteiden säätöön ja testaamiseen. Mainitsimmeko, että kyseessä on ns. melupäivä? Kyllä, myös te joilla laitteista lähtee tavallista enemmän mökää voitte ajaa urku auki.

Lauantaina 20.4. radalla nähdään myös useampi vihainen Mitsu Evolution RE85 Evo challengen merkeissä. Kenellä on se nopein etanolilla käyvä turboneliveto Mitsu? Päivä on siis täynnä testausta, säätöä ja ennenkaikkea kovaa ajoa!

Tapahtuma järjestetään RADALLE Ua:n jäsenille. Mikäli et ole vielä tämän mainion Ua:n jäsen niin paikan päällä voit liittyä!

Tervetuloa testaamaan, säätämään ja ajamaan!

P.s. Kesän myöhästymisestä johtuen seuraamme radan kuntoa aktiivisesti. Mikäli lumi ei suostu väistymään moottorikarkeloiden tieltä niin tulemme tiedottamaan asiasta.