Uutiset

RADALLE.com Kaudenavaus 11.5.2013 Kemora

2.5.2013

Kesä lähestyy ja RADALLE.com tulee taas rytinällä tuomaa kokemuksia ja tapahtumia pitkin Suomea. Kausi 2013 starttaa Kemoran moottoriradalta Keski-Pohjanmaalta 11.5.2013. Ohjelmassa Kemoralla on mitäs muutakaan kuin kumin käryä, moottoreiden huutoa ja nopeita autoja. Tykkäsit sitten Driftingistä tai kelloa vastaan ajamisesta el iTimeAttackista, on tämä oikea tapahtuma juuri SINULLE.

RADALLE.com Kaudenavauksessa Kemoralla ajetaan osakilpailut niin Driftingin kuin TimeAttackinkin osalta. Päivä starttaillaan TimeAttack -harjoituksilla ja kilpailulla sekä tottakai Osallistu omalla autolla -ajovuoroilla. Iltaa kohti siirryttäessä päästetään radalle Drifting -vehkeet kilpailemaan ensimmäisestä FDO Drifting Allstar -osakilpailun voitosta. Nämä vehkeet tuovat varmasti kesän kaikkien mieleen. Mikäpä kertoo paremmin kesästä, helteestä ja autourheilusta kuin käryävä kumi kun Suomen parhaat kuskit pistävät kaikkensa peliin.

Myös varikolla tapahtuu, paikalla nimittäin läjäpäin RADALLE.com babeja sekä näyttäviä autoja. Paikalla myös MaxBoom ja äänenpaineautot jotka ottavat mittaa toisistaan tosissaan.

Tapahtuman juontaa loistava Ville Kaukonen ja alkuillan fiiliksestä bilepuolella vastaa DJ Jebe. MelPlay karaoke tarjoaa mahdollisuuden kokeilla omia laulajan taitoja, isännöimässä legendaarinen Jorma Pulkkinen. Mukana myös yllätysesiintyjä Siro Silmu..

Illalla luvassa myös hieman viihdykettä. Kemoralla esiintymässä Disclarity joka on vuonna 2010 perustettu metallimusiikkipoppoo suoraan Lahdesta. Tämän musiikkikokemuksen tarjoaa Räjäytysyksikkö! Kuuntelemisen lisäksi ohjelmassa myös nähtävää sillä paikalla myös legendaarinen Mr. Lothar ja kissat K-18 shown merkeissä!

Tule tsekkaamaan varmasti ehta kesän aloitus Kemoralle ja tuo kaverisikin!

Tapahtuma avoinna 10:00 - 23:00

Desibeliraja 110db

Osoite: Kemorantie 161, 69750 Sillanpää

Hinnat:
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa.

Ennakkoon lipputoimistosta:
Sisäänpääsy: 13,50€ TARJOUS!
Sisäänpääsy + ratamaksu: 39,50€
Perhelippu: 36€ (sis. 2 aikuista ja max. 3 lasta 12 - 17v)

Paikanpäällä:
Sisäänpääsy: 25€ (sisältää ilmaisen sisäänpääsyn jatkobilepaikka Konstaan)
Ratamaksu: 30€ 

Ohjelmassa:
TimeAttack osakilpailu 1
Drifting FDO Allstar osakilpailu 1
Osallistu omalla autolla -ajovuoroja
Tuning & Styling -näyttely
MaxBoom -äänenpaineosakilpailu
RADALLE.com BABE-osakilpailu 

 

RADALLE.com Kaudenavaus 11.5 Kemora starttaa Timeattack ja drifting kauden rytinällä.

 

Drifting FDO ALLSTAR -sarjan kaikissa osakilpailuissa Suomen parhaat palkinnot!

Todellista taistelua tiedossa!

Kaudella 2012 TimeAttackissa nähtiin jo rataennätysten rikkomisia. Montako aikaa romutetaan tällä kaudella?