Uutiset

Jyvascruising nyt lauantaina.

12.6.2013

RADALLE.com Staff; babe porukkaa on menossa vierailumaan ja viihtymään lauantaina Jyväskruisinkiin, jyväkylään lauantaina. Tervetuloa mukaan viihtymään ja katselemaan hienoja autoja ja hyvää meininkiä.



https://www.facebook.com/pages/Jyväscruising/289929287729359

 

pientä infoa 15.kesäkuuta, klo. 17-21, järjestettävästä uudistuneesta Jyväscruisingista.

 

- Tapahtumapaikkana on siis tänä vuonna ensimmäistä kertaa Jyväskylän Paviljongin P-2 parkkihalli, osoitteessa Uno Savolankatu 6.

 

(LINKKI KARTTAAN)

https://maps.google.fi/maps?q=Jyväs-Parkki+Oy%2C+Uno+Savolan+katu%2C+Jyväskylä&hl=fi&ie=UTF8&sll=62.238537%2C25.758122&sspn=0.004023%2C0.016512&oq=jyväspark&gl=fi&hq=Jyväs-Parkki+Oy%2C&hnear=Uno+Savolan+katu%2C+Jyväskylä&t=m&z=16

 

- Parkkihalli on kokonaisuudessaan katettu eli useina vuosina meitä kiusanneista sadekuuroistakaan ei enää ole haittaa, mikäli moisia kohdalle sattuu osumaan.

 

- Autojen pesu tapahtuu hallissa, alkaen klo. 12. Paikalle on varattu rajallinen määrä pesuvälineitä, mutta omien mukaan ottaminen on suositeltavaa.

 

- Autot ajatetaan parkkiin tulojärjestyksessä, eikä väleihin ole mahdollista varata paikkoja. Huomioithan tämän, mikäli olet aikomassa tiettyyn riviin/porukkaan. Toivottavaa on siis, että saman porukan autot kokoontuvat yhteen ennen halliin ajoa.

 

- Autojen on oltava valmiina, omilla paikoillaan, viimeistään klo. 16.30.

 

- Paikalle tullessasi saat yhden parkkilipukkeen, jolla hallista on kerran vapaa pääsy ulos. Tapahtui poistuminen siis koska tahansa, lauantain klo. 21:n jälkeen. Halli on avoinna 24h.

Auto voi siis myös yöpyä hallissa, veloituksetta.

 

- Huomioithan, että ainoastaan auton kuljettajan sisäänpääsy on ilmainen, muilta osallistujilta pääsymaksu on 3€.

 

- Aivan hallin vieressä sijaitseva Solo Sokos Hotel Paviljonki tarjoaa herkullisen buffet-ruokailun nälkäisille autoharrastajille ja muille kävijöille klo. 14-20, hintaan 18,50€. Ruokalista katsottavissa mm. Jyväscruisingin Facebook-sivuilta.

 

- Tapahtuma-alueella alkoholijuomien nauttiminen on kielletty, mutta vieressä olevassa Karting Centerissä on ostettavissa kylmää juotavaa ja mahdollista ajaa vaikka pieni kartingkisa kavereiden kesken. Vierestä löytyy myös Sokos Hotellin uusi, upea terassi, anniskeluoikeuksilla.

 

- Tapahtumassa esiintyy pariin kertaan Jyväskyläläinen RTRstunt-ryhmä, näyttäen, kuinka niiden moottoripyörien päällä oikein pysytäänkään..!

 

- Viralliset Jyväscruising-jatkot järjestetään Sokos Hotel Jyväshovin baarissa, kävelymatkan päässä tapahtumapaikalta. Jatkoilla luvassa live-musiikkia ja tietysti hyvää meininkiä. Jatkoista myös tarkempaa infoa esim. cruisingin Facebook-sivuilta.

 

- Muistathan ilmoittaa mahdollisesta sähköntarpeesta, sähköpostilla, mahdollisimman pian. Mikäli sitä et ole jo ehtinyt tekemään.

 

- Jos muuta kysyttävää/ilmoitettavaa jää, rohkeasti sähköpostia tulemaan jyvascruising@gmail.com

Tehdään tänä vuonna yhdessä Jyväscruisingista entistäkin parempi, näkemisiin!

 

- JYVÄSCRUISING RY-