Uutiset

RADALLE.com Ratapäivät 31.8.2013 Botniaring

29.8.2013

31.8.2013 RADALLE.com kiertue kohtaa uudistuneen Botniaringin moottoriradan Kurikassa. Tänä vuonna ohjelmassa on paljon uutta, uuden jatketun radan lisäksi. Botniaringillä ajetaan päivän aikana Time Attackin finaalikisa jossa päästään kruunaamaan Suomen nopeimmat kuskit. Myös luisuttelun puolella nähdään FDO-sarjojen finaalikisat sekä jotain mielenkiintoista Street-luokassa... Fiilistä ylläpitämässä Ville Kaukonen, useammalla tavalla kuin äkkiseltään saattaisit arvata.

Päivän keskivaiheilla radalla nähdään GT-Race yhteislähtö jossa nopeimmat kuljettajat ottavat mittaa toisistaan useamman kierroksen ajan. Tämä on siis Time Attackia mutta yhtäsoittoisesti kahdeksan kierroksen ajan.

Tottakai ohjelmassa myös Omalla autolla radalle-vuoroja sekä driftingin aikana Omalla mopoautolla radalle-ajovuoroja. Botniaringin uudella rataosuudella on toistaiseksi driftaaminen kielletty, joten driftereiden luisutellessa menemään päästetään mopoautot ottamaan mittaa radasta.

Varikollakaan et pääse tylsistymään sillä mukana meiningissä RADALLE.com BABEs, Tuning & Styling –autonäyttely sekä tietenkin burnis/temppuilualue. Päivän kääntyessä kohti iltaa ja radan hiljetessä siirrymme porukalla Ravintola Tarinaan jatkokemujen merkeissä missä palkitaan nopeimmat, luisuvimmat ja kauneimmat. Koko illan kruunaa Lord Est joka nousee lavalle ja vetää keikan.

Tule tsekkaamaan kisakauden päätös ja nauttimaan seurasta!

Infoa mopoautoilijoille:
Tulethan huoltajasi kanssa, joka myös kirjoittaa vastuuvapautuslomakkeeseen vastaavansa mahdollisista vahingoista. Mopoautovuorot alkavat klo 15.00 jälkeen. Mukana tulee olla koko ajoneuvon pinta-alan peittävä öljyäläpäisemätön suoja ja lisäksi öljynimeytysmattoa tai -ainetta. Teillä tulee olla kypärä ja toimivat turvavyöt. Mopoautossa pitää olla voimassa oleva liikennevakuutus ja sen täytyy olla liikennekäytössä. Lisäksi mopoautossa ei saa olla irrallaan olevia tavaroita tai osia.

Kun tulette tapahtumaan ilmottautukaan Infoon huoltajanne seurassa. Ratamaksu 30€ suoritetaan infoon. Tämän jälkeen autonne katsastetaan ratakuntoiseksi ja teille pidetään ohjaajakokous. Sen jälkeen pääsette radalle huristelemaan valvotusti. Mukaan maltti ja maalaisjärki.

Aikataulut täältä.

Meluraja: 110db

Hinnat:
Ennakkoon 30.8.2013 saakka: Lipputoimisto.fi

Sisäänpääsy: 15,90

Sisäänpääsy & ratamaksu: 39,90€

Paikanpäällä:

Sisäänpääsy: 20€

Ratamaksu: 30€ (Alennettu ratamaksu, kisoista johtuen vähemmän ajovuoroja)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa.

PAIKANPÄÄLLÄ KÄY VAIN KÄTEINEN!