Uutiset

KONI, This is ground control!

19.9.2013

KONI on valmistanut iskunvaimentimia jo vuosikymmeniä mitä vaativimpiin sovelluksiin. KONI on ehkä kuitenkin tunnetuin autoihin valmistamistaan alustasarjoista. Näitä laadukkaita alustasarjoja käyttävät mm. F1, GT2, Formula3, Le Mans sekä Grand Am USA kilpatiimit. Suomessa KONIin luotetaan niin Time Attackissa, rallissa, historicissa jne. Ominaisuuksia ja vaihtoehtoja on siis mallia riittävästi. Nyt KONI tuo kuitenkin kaikkien ulottuville tämän loppuunsa hiotun teknologian.

KONI Str.T Kit tuo ulkonäköä ja suorituskykyä jokaisen autoilijan lompakolle sopivaan hintaan. Olitpa sitten radoilla satoja kilometrejä vuodessa ajava harrastaja, tai tarkasta ja urheilullisesta ajotuntumasta nauttiva ajoneuvos, on Str.T Kit oiva valinta juuri sinulle. Sarja on varustettu KONIn iskunvaimentimilla ja laadukkailla H&R:n jousilla. Hinnat alkaen noin 384€/sarja.

KONI Sport kit on paras alustasarja jossa yhdistyy urheilullisuus, hallittavuus sekä käytännöllisyys katukäytössä. Tämä on loistava valinta vaativammalle kuljettajalle joka haluaa ensiluokkaista ajettavuutta radalla, mutta ei halua tinkiä mukavuudesta siviiliajossa. Tässä korkealaatuisessa sarjassa on H&R:n jouset jotka tuovat ulkonäköä ja suorituskykyä. Nämä jouset yhdistettyinä ajettavuutta ja suorituskyvyn optimiontia tuoviin KONIn keltaisiin säädettäviin tolppiin luovat sarjan joka hakee vertaistaan. KONIn sarjat ovat tottakai täysin katulaillisia joten ongelmia katsastuksessa ei tule. KONI iskunvaimentimiin luottavat mm. Time Attackissa Mikko Kataja Starletillaan, Rauli Kärki Fiatillaan, Antti Oksa S2 Audinsa takapäässä jne.

Todellisille moottoriurheiluammattilaisille on tarjolla myös täysin räätälöityjä palveluita, testausta sekä erikoisiskunvaimentimia hyvin tarkasti räätälöityihin ratkaisuihin.

Tsekkaa lisätietoja, jälleenmyyjät ja paljon muuta http://www.KONI.fi