Uutiset

RADALLE.com 500 kierroksen Karting joukkuekilpailu

10.10.2013

RADALLE.com järjestää kaikille avoimen Karting Joukkuekilpailun

RADALLE.com 500 kierroksen Karting Joukkuekilpailu ajetaan 2.11.2013 Kart'in Clubilla Helsingin Käpylässä.

Joukkueet voivat olla kaveriporukoita, kesän kilpatiimeistä tai vaikkapa työporukasta kasattuja. Joukkueen koko on 3-6 henkeä. Kartingporukat eli Tiimit jaetaan kolmeen eri luokkaan: Club, Sport ja Unlimited. Club -luokan tiimin kuljettajilla ei saa kenelläkään olla tai ollut olemassa autourheilulisenssiä. Sport -luokkaan menevät tiimit, joiden kuljettajalla tai kuljettajilla on muiden autourheilulajien kuin kartingin lisenssejä. Unlimited luokassa ei ole lisenssirajoituksia. Tarkemmat säännöt löydät valikosta vasemmalta.

Kilpailutapahtuma alkaa harjoituksilla, jonka jälkeen on aika-ajot, joiden perusteella ratkaistaan lähtöjärjestys. Lähtöruudut määräytyvät aika-ajojen nopeusjärjestyksessä, nopein tiimi ensimmäiseen ruutuun jne. Lähtö tapahtuu paikaltaan. Kilpailun voittaa se tiimi, joka saa ensimmäisenä 500 kierrosta täyteen. Kilpailu päättyy tähän ja sijoitukset määräytyvät siihen mennessä ajettujen kierrosten mukaan. Kuljettajien vertailupaino on 90 kiloa, eli kevyemmät kuljettajat asettavat autoonsa kilpailupaikalta löytyviä lisäpainoja.

Kilpailun seuraaminen onnistuu helposti Kart'in Clubin tulostauluilta joilla pyörii tiimeittäin niin kierrosten kokonaismäärä, viimeisen kierroksen kierrosaika sekä muuta mielenkiintoista tietoa. Kilpailun reaaliaikaista videota sekä aikoja voi seurata myös netistä, tai pelkkää kilpailutilannetta puhelimella osoitteesta http://www.race-monitor.com/ ladattavalla sovelluksella.

Jännityksen takaamiseksi kilpailussa on myös lisämaustetta, kuten pimeäajon osuus. Kilpailun keskivaiheella sammutetaan radalta valot muutaman kymmenen kierroksen ajaksi. Kart'in Clubin autoissa on ajovalot jotka auttavat navigoimaan pimeässä hallissa. Kilpailussamme on myös HOHTO-vaikutteita, eli kilpailun ajan DJ - valoineen ja levyineen huolehtii sekä kuljettajien että yleisön viihtyvyydestä. Luvassa siis taattuun RADALLE.com tyyliin kilpailun päätteeksi palkintojenjako sekä BILEET. Bileet lähtevät käyntiin kilpailupaikalla jo kisan pyöriessä taustalla, sillä Kart'in Clubin ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Siellä missä on autoja ja varsinkin autourheilua, mukana on aina myös naiskauneutta. Tämän naiskauneuden kerma on RADALLE.com BABEs ja nämä kissat tulevat kilpailemaan tapahtumiimme. Näin ollen Kart'in Clubilla nähdäänkin vuoden 2013 RADALLE.com BABE -kilpailu. Kauden 2013 RADALLE.com BABE -kiertueen osakilpailut käydään ratatapahtumissamme ympäri Suomea.

Yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua ja viihtymään bileitten merkeissä klo 16:00 alkaen.

Aikataulu (muutokset mahdollisia)

16:10 Ohjaajakokous rata-alueella
16:30 Harjoitukset 25 min
17:00 4 minuutin Super-Pole aika-ajo
19:00 500 kierroksen kilpailu
n. 19:15 Autojen vaihto ja tankkaus kilpailun kuluessa
n. 22:00 Ensimmäinen auto ruutulipulla.
n. 22:15 Palkintojen jako

Osallistumismaksu on 290€/tiimi ja se sisältää varusteet ja vakuutukset. Kilpailun jälkeen on mahdollisuus käydä suihkussa.

Mikäli kaipaat porukallesi saunaa, tarjolla on VIP-saunapaketti joka sisältää saunan VIP-tiloineen porukkasi käyttöön illan ajaksi. VIP-paketilla saunotat tiimisi tai vaikka sponsorisi. VIP Pakettien tilaukset ja lisätiedot Sami Lappalaiselta

Isaegsegasegseg Ilmoittaudu!!