Uutiset

Raumanmeren juhannus, 26.–27.6.2004!

20.6.2004






Juhannus lähestyy ja samalla seuraava Radalle.com-tapahtuma. Rauma isännöi autoilu-henkisten harrastajien kokoontumisen keskellä Suomen kaunista suvea. Toivoa sopii, että lämpöisissä merkeissä vietetty kesäkuu petraisi hiukkasen ja nesteet nautittaisiin pulloista, eikä taivaalta. Juhlan luonteesta johtuen Raumalla ei ole niinkään tarkoitus ajella, vaan nauttia hyvästä seurasta ja festarimeiningistä rennon porukan kesken. Tutkitaan siis hienot autot tarkasti, kuvataan kauniit Radalle.com-tytöt ja haastatellaan pätevät autonrakentajat. Tilaisuus kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi, sillä liian usein ei ole mahdollista tutustua uusiin kasvoihin ja kysellä vinkkejä autoihin liittyen. Tavallisisesti kiireet rata-ajon kanssa pitävät kuskit tapahtuman aikana melko varattuina, mutta näin jussina ei ole tarkoitus stressata, vaan rentoutua!







Tapahtuma on Radalle.comin puolesta maksuton, mutta siirryttäessä Raumanmeren juhannuksen festarialueelle joutuu pulittamaan normaalin sisäänpääsymaksun. Tämä on varmasti monelle myös loman aloitusviikonloppu ja mikä olisi mukavampi tapa aloittaa ansaittu breikki, kuin juhlistaa sitä samanhenkisen autoiluporukan kanssa! Tarkemmat sijaintitiedot yms. julkaistaan pikinmiten. Yhteydenotot ja erikoiskaluston ilmoittautumiset Teppo Laukkaselle (044-0303066) ja Guggelle (044-0808066). Tervetuloa esittelemään kärryt ja pyörät ja nauttimaan kesästä!






Lisätiedot Raumanmeren juhannuksen ohjelmasta
http://www.rmj.fi/fi.phtml

AINIIIN JA !!

Unohtui mainita, että radalle.comia tänävuonna järjestämässä olevia mukaan kokoontumiseen lähteviä järkkäreitä hemmotellaan ilmaisella viikonlopun VIP festaripassilla (hinta tiskillä yli 100€ eikä edes saatavissa) sekä virvokkeilla radalle.comin puolelta joten todellakin rankaksi reissun voisi luonnehtia! :)

Mukaan ilmoittautua voi minulle 0407425479/Jani