Uutiset

RADALLE.com Kausi 2014

Drifting RADALLE.com Timeattack kausi2014 messut

17.3.2014

RADALLE.com alkaa jälleen heräillä talven koomasta. Harvinaisen lauha talvi tuhosi hienot suunnitelmat jääratapäivistä ja liukasteluista, mutta menetys otetaan takaisin entistä kovemmalla kevät- ja kesäkaudella. Luvassa jotain vanhaa, jotain uutta sekä säkillinen hyvää meininkiä, hauskanpitoa ja tietenkin rata-ajoa ja kilpailuja.

Varsinainen ratakausi on sekin kokenut talven aikana pieniä muutoksia. Pärnun kilpailu ja ratapäivät jäivät pois paikallisista syistä, korvaavaa päivää etsitään vielä mutta varmuutta ei ole. Voitte olla kuitenkin varmoja, että kesäkuussakin ajetaan, ja kovaa!

RADALLE.com tulee olemaan mukana kevään automessuilla ennennäkemättömällä tavalla sekä Auto Saloon messuilla 5. - 6.4., American Car Showssa 18. - 21.4. että Tampereen Hot Rod and Rock Showssa 26. - 27.4. Messuista lisätietoa seuraa pian, pysykää kuulolla!

Messuiluista selvittyämme lataamme samantien käyntiin kesän ratakarkelot jotka starttaavat uudella Pesämäki DriftPark -radalla Honkajoella 3. - 4.5. Nimestä voinee jo päätellä, että luvassa on paljon luisuttelua Suomen tuoreimmalla radalla joka on jo suunnitteluvaiheessa rakennettu driftingia varten. Kaksipäiväinen tapahtuma takaa nähtävää, koettavaa, haistettavaa ja ajettavaa varmasti kaikille.

Pari viikkoa Pesämäen jälkeen tulemme rokkaamaan Hämeenlinnaan ja Ahveniston radalle. Tämä 17.5. järjestettävä ratapäivä on oldskool -hengessä järjestetty perinteinen ratapäivä. Omalla autolla ajoa, driftausta ym. herkkua tarjolla koko päiväksi.

Toukokuussa kerkeämme vielä myös Alastarolle 29.5. jossa tulemme näillä näkymin ajamaan myös Time Attackin osakilpailun.

Kesäkuuhun päästyämme ja Pärnun osakilpailun toistaiseksi peruuntuessa on vuorossa Kemoran Moottorijuhannusfestarit 20. - 22.6. Tämä mullistava uutuus on vielä piirustuspöydällä ja lisätietoa tulee heti kun se on julkaisukelpoista.

Kemoran jälkeen on paikallaan pieni levähdystauko ja mahdollisesti käsillä olevan rentoutumisloman vietto koska heinäkuussa on vuorossa kesän ehdoton numero 1 moottoritapahtuma. RADALLE.com Motopark Festivals tekee siis taas tuloaan 18. - 20.7. ja lavalle nousee tuttuun tapaan katras esiintyjiä joista olette varmasti kuullut. Takavuosien tanssimusiikkiguru Captain Jack tullaan näkemään lavalla useiden suomalaisten esiintyjien seurassa.

Elokuussa 2. - 3.8. on jälleen vuorossa sauhutteluviikonloppu kun palaamme Hämeenlinnaan Ahvenistolle RADALLE.com Suolenkki driftingin merkeissä. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana ajetaan niin Driftiä kuin TIme Attackiakin joten tätä ei kannata jättää väliin!

Kesän kääntyessä syksyksi olemme jälleen uudistuneella Botniaringin radalla 20. - 21.9 kisafinaalien merkeissä. Mielenkiintoista nähdä, saadaanko tänne aikaiseksi jälleen uusia rataennätyksiä kuten viime vuonna.

Lopulta, lokakuussa viimeistelemme kauden jälleen Ahvenistolla perinteisellä RADALLE.com Finals tapahtumalla.

Lupaava kausi tulossa niin ratojen kuin talleissa makoilevan kalustonkin puolesta. Ota siis kypärät ja kaverit kyytiin, tule nauttimaan tapahtumasta ja kokeilemaan omaa autoa radalla ja jää lopulta iltakemuihin. Ei kesää ilman RADALLE.comia!