Uutiset

RADALLE.com messuilla 2014

RADALLE.com messut Auto Saloon ACS HRRS

20.3.2014

Kevät alkaa Auto Saloon messuilla 5. – 6. huhtikuuta Salossa (yllätys!) RADALLE.com on paiklla totuttuun tapaan upean kaluston kanssa unohtamatta yhtä upeita RADALLE.com babeja! Tarjolla on myös mahdollisuus hankkia RADALLE.com tarroja ja kausikortteja jotka saadaan sopivasti uunista kovan kysynnän takia.

 

Auto Saloon –messuilla oli vuonna 2013 valtavasti nähtävää riippumatta siitä minkä alan harrastaja olet. Paikalla oli vanhoja harvinaisia klassikkoja, erikoisempia pienten tuotantoerien malleja puhumattakaan runsaasta harrastajakalustosta niin autojen kuin moottoripyörienkin osalta. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö kalustoa olisi tänä vuonna vielä enemmän ja erilaisempaa. Messuilla nähdään myös Auto & MP –stuntshow sekä lukuisia tanssi jne. esityksiä. Ompa paikalla jopa taikuri Keke Pulliainen. Lisäksi sunnuntain perhepäivänä tapahtumassa nähdään Miss Drifting 2013 kilpailu jonka hoitaa kukas muukaan kuin driftingin pieni suuri mies Niko Pesonen ja Finn-Drift! Lisäksi paikalla jo legendaariseksi muodostunut, RADALLE.comistakin tuttu juontaja, Ville Kaukonen! Tunti Helsingistä ja puoli tuntia Turusta on pieni matka näiden messujen takia.

Seuraavana vuorossa on Helsingin American Car Show eli tuttavallisemmin ACS 18. – 21.4.2014 Helsingin messukeskuksessa.

RADALLE.com tulee olemaan paikalla ennennäkemättömällä tohinalla josta ei vielä paljasteta sen enempää. Sanomattakin on selvää, että tulemme näkymään ja kuulumaan niin messuilla kuin messukemuissakin. Tästä tulemme tiedottamaan lisää, aivan varmasti...

Jos näissä messuissa ei ollut vielä tarpeeksi (ei todellakaan!) niin huhtikuussa kerkeää vielä kolmansille messuillekin. RADALLE.com tietenkin mukana tänäkin vuonna Tampereen International Hot Rod & Rock Showssa 26. – 27.4. Vaikka kyseessä onkin toiset Amöriikan automessut, on Tampereella fiilis aivan omanlaisensa. Manselaiseen loistavaan meininkiin lisähöystettä tuo messuilla esiintyvät Sleepy Sleepers ja Klamydia. Lapsenmielisille on tarjolla myös Pressan Katit. Tule nauttimaan rennosta meiningistä ja Tamperelaisesta vieraanvaraisuudesta!

Lisäksi tulemme järjestämään kaiken tämän lisäksi messuilla omia aktiviteetteja BABE –kuvauksista aina arvontoihin ja muihin pienimuotoisiin kilpailuihin. Tule messuille, tule RADALLE.com osastolle ja viihdy!