Uutiset

RADALLE.com JUHANNUS Midsummer Race Festival 19. – 21.6. KEMORA NYT MUKANA MYÖS HAPPORADIO! +PÄÄLAVAN AIKATAULU LISÄTTY!

Drifting Timeattack juhannus Kemora Festarit Omalla autolla radalle

15.4.2014

NYT SE ON TÄÄLLÄ!

Nimittäin RADALLE.com JUHANNUS Midsummer Race Festival! Tapahtumalla juhlistetaan Kemoran moottoriradan 30-vuotista historiaa, samalla kuitenkin tuoden mukaan meiningin, joka on taatusti tätä päivää. Suomalaisesta juhannuksesta on pitkään puuttunut moottoriurheiluhenkinen juhannusjuhla jossa kohtaa ärjyt autot sekä perinteinen suomalainen juhannuksen vietto. RADALLE.com ainoana Suomessa tulee paikkaamaan tämän puutteen ja luo uuden juhannusperinteen!

Kemoran moottoriradalla Vetelissä Keski-Pohjanmaalla kisataan, ajetaan, hurrataan ja juhlitaan juhannuksena 2014. Radalla kisataan aamusta iltaan Driftingin Finnish Drift Open -sarjan AllStars-kilpailuja sekä Time Attackin kaikki kolme kilpailuluokkaa aina Clubista Modifiedin kautta kuninkuusluokka Unlimitediin, unohtamatta GT-Racen superautojen yhteislähtökisaa! Lisäksi radalle pääsee totta kai myös osallistumaan omalla autolla totuttuun perinteiseen tapaan.

Festarialueella nähdään huikea kattaus Suomen kovimpia artisteja, kuinkas muutenkaan:

ELASTINEN. Rähinä Records -levy-yhtiön toimitusjohtaja ja kohta 20 vuotta musiikkia väsännyt räppäri on yksi Suomen rap-skenen tunnetuimmista kasvoista.

SPEKTI. Kukapa ei olisi kuullut Juomalaulua tai Vinkkii DJ:lle. Spekti starttaili uransa jo 1999 ja onkin soinut sen jälkeen tasaiseen tahtiin suomalaisilla radiokanavilla ja klubeilla.

 

STIG. Aikaisemmin tunnetuksi taiteilijanimellä Stig Dogg tullut räppäri duunailee varsin suosittua musiikkia hienoisella huumorilla maustettuna. Hip Hop, R&B höystettynä kantrilla kuulostaa loistavan tuoreelta suomalaisessa musaskenessä. 

K-SYSTEM. Suomalaista tanssimusiikkihistoriaakin tehnyt K-System tuli tunnetuksi aikoinaan SupaDupaSound, Guardian Angel ja Samba 69 hiteistään. Kimmo "K-System" Kauppinen on noussut Finnish Dance Chartin TOP10 listalle jo kolmella eri vuosikymmenellä!

 

WALDOS PEOPLE. Tarvitseeko tämä suomalaisten ysäribändien ykkönen oikeasti esittelyjä? Jos et ole asunut kiven alla, olet varmasti kuullut useampia biisejä tältä mahtavalta ysäripumpulta. U drive me crazy pitäisi varmasti kaikkien suomalaisten tunnistaa, sen verran se on kerännyt radiosoittoa.

CHORALE. Toinen ysärimusiikin kunkku, tai kuningatar tullaan myös kuulemaan Kemoralla. Chorale on työstänyt suomenkielistä ysäripoppia jo yli vuosikymmenen.
 

 

Ja koska satumme olemaan Pohjanmaan lakeuksilla, niin paikalla todellakin, todellakin, todellakin KLAMYDIA! Vuonna -88 kuulemma useamman promillen huuruissa perustettu punk-yhtye on kiertänyt Suomea enemmän kuin Väinämöinen konsanaan. Tälläkertaa porukka iskeytyy paikalle Kemoraan ja rokkaa festarialueen kovaan nousuun!

Viimehetken yllätyksenä mukaan poppooseen saatiin HAPPORADIO! Tänä vuoden alussa uuden levyn julkaissut Happoradio lähtee jälleen kiertämään Suomea. Che Guevara ja Puhu äänellä jonka kuulet tullaan varmasti kuulemaan Kemoran Juhannuksessa!

 

Jottei meininki aivan kokonaan suomettuisi, niin tottakai olemme tuoneet paikalle artisteja myös Suomen ulkopuolelta loistavaan ysärityyliin. Sanooko SOLID BASE mitään? Ysäribuumin yksi kovimmista nimistä viettää kanssamme juhannusta! "Mirror, mirror" ja "You never know" paukahtavat ilmoille niin varmasti tiedät mitä on oikea juhannus!

Häppeningit starttaavat jo torstaina 19.6. DJ GUSTAVITO:n johdolla joka on saapunut Latviasta piristämään keskikesän juhlaamme. Gustavito tanssittaa juhlakansaa jättimäisessä klubi-klubiteltassa moottoriradan ytimessä aina sunnuntain pikkutunneille saakka. Katsotaan kuinka miehen kunto kestää suomalaista juhannusta!

Niin että mitä? Seitsemän (!) Suomen tunnetuinta artistia aina räpistä, hip hopin ja r&b:n kautta tanssimusiikkiin ja ysäripoppiin juhannuksena, keskellä moottorirataa. Juuri näin! Tätä on RADALLE.com ja Kemoran juhannusfestivaalit! Erään tunnetun tv-ohjelman sanoin, eikä tässä vielä kaikki:

Ennakkoliput nyt myynnissä! 

Normaalihinta portilta: 79€ NYT ennakkoon: 65€

Sisältää:
Juhannusfestivaali-rannekkeen yhdelle henkilölle 19. – 21.6.2014
Teltta-/autopaikan koko juhannukseksi sisältäen leirintäoikeuden yhdelle henkilölle 19. – 22.6.2014
Rennon meiningin!


NYT MYÖS PÄIVÄKOHTAISET LIPUT MYYNNISSÄ!(linkki uutisen lopussa)

Ohjelma:
Torstai:
Klubiteltta aukeaa
Esiintyy: Dj.Gustavito(LAT), Dj. Cristian Arctica &crew

Perjantai:
Klubiteltta auki 12.00-03.00
Esiintyy:Dj.Gustavito, Dj.Cristian Arctica&crew
PÄÄLAVA:
Esiintyy: Chorale, Waldos'people, K-System, Solid Base, HAPPORADIO

Lauantai:
Klubiteltta auki 12.00-03.00
Esiintyy:Esiintyy:Dj.Gustavito, Dj. Cristian Arctica&crew 
PÄÄLAVA:
Esiintyy:Spekti, Elastinen, Stig, KLAMYDIA, Dj.Gustavito Show

 

PÄÄLAVAN AIKATAULU:

Perjantai:

18.00 Chorale
19.30 Waldospeople
21.00 K-System
22.30 Solid Base
00.30 HAPPORADIO
02.30 Mr.lothar eroticshow

Lauantai:
18.00 Dj.gustavito
19.30 Spekti
21.00 Stig
23.00 Elastinen
01.00 Klamydia
02.30 Mr.lothar eroticshow

NYT SUPERHINTAAN FRENDI-Lippu! 
Sisältää:5 kaveria neljän hinnalla majoitusoikeudella, sekä karavaanipaikan! (Myynnissä rajoitetun ajan)

Tästä suoraan ostamaan oma FRENDI-  lippu: http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=10200

Ja täältä muut lippumme:http://www.lipputoimisto.fi/Haku.aspx?hakusana=Radalle.com&dts=&dte=

Seuraa Facebookissa ja pysy skarppina tulevien skabojen tiimoilta TÄÄLLÄ!