Uutiset

Radalle.com Motoparkissa 31.7.2004

22.7.2004

Nyt on lomia vietelty ja lekottelusta nautittu, joten on aika palata arkeen ja moottoriradalle! Radalle.comin porukka tyhjentää rantapallot ja pistää jälleen pystyyn upean tapahtuman Virtasalmen Motoparkissa 31.7.2004! Tiedossa on vauhdikasta ajoharjoittelua huikealla moottoriradalla sekä autoille että moottoripyörille. Kiihdyttelykin on jälleen mukana ja antaa mahdollisuuden testata reaktionopeutensa ja kulkimensa arvot virallisilla ajanotto- ja lähetyslaitteilla. Matkana on myöskin virallinen varttimaili ja vedostaan saa vielä paperinkin käteen!
Isompi kuva


Rata sijaitsee Virtasalmella, 65 kilometrin päässä Mikkelistä. Paikalle pääsee helposti Mikkeli-Pieksämäki-tietä, tai Mikkeli-Varkaus-tietä.

Jos radalle ei vielä omalla autollaan halua lähteä ajamista harjoittelemaan, voi osallistua kaikille ilmaiseen rataan tutustumiseen. Tällöin ajetaan johtoauton perässä tieliikennenopeuksia rata läpi. Ja kyllä kannattaa mennä, tämä on todella hieno rata pitkine suorineen, tiukkoine mutkineen ja rajuine korkeuseroineen!

Näytillä tulee taas olemaan laaja otos Suomen hienoimpia autoja ja pyöriä. Mukaan mahtuu niin erikoisempaa kilpakalustoa, kuin myös tavallisia kauppakasseja. Moottoripyöriäkin on luvalla iso tukku, hieno rata houkuttelee varmasti erityisesti kaksipyöräisten kuskeja.

Näytösten, burnauksen, rata-ajon, kiihdyttelyn ja Radalle.com-tyttöjen keskellä voi käydä rataravintolassa nauttimassa maukkaan ja edullisen lounaan tai napata pienempään nälkään vaikka makkaran ja pullan kioskista.

Tapahtuman alustava aikataulu:

klo 10.30 Portit avataan yleisölle
klo 11.00 tapahtuma alkaa, ilmoittautumiset ja kulkuneuvojen ratakatsastukset voidaa aloittaa
klo 12.00 Autot radalle
klo 12.40 Moottoripyörät radalle
klo 13.00 Kaikille vapaa rataan tutustuminen
klo 13.40 Moottoripyörät radalle
klo 14.00 Kiihdys 402,33m (Autot+Moottoripyörät)
klo 15.00 Autot radalle
klo 15.40 Moottoripyörät radalle
klo 16.00 Autot radalle
klo 16.30 Palkintojenjako/Näyttely
klo 16.40 Moottoripyörät radalle
klo 17.00 Autot radalle
klo 18.00 Rata sulkeutuu

Paikalla on myös kuvausryhmä tekemässä dokumenttia Suomen suurimmasta ratapäivätapahtumasta. Kannattaa siis ajaa parta, tupeerata tukka ja ehkä antaa autolle ehkä vielä yksi ylimääräinen vahakerros pintaan. Mistä sitä koskaan tietää, jos vaikka vilahtaisi töllössä?

Yleisöä oli kauden ensimmäisessä Motoparkin tapahtumassa läsnä todella paljon hienoine kulkupeleineen. Kannattaa siis tulla paikalle hyvissä ajoin, ettei joudu metsästämään parkkipaikkaa kauempaa! Tiedossa on jälleen kerran hieno tapahtuma koko perheelle ja jossa tekeminen ei varmasti lopu kesken!Tervetuloa koko Radalle.com-porukan puolesta, Motoparkissa nähdään!


Motoparkissa on kätevintä majoittua aivan radan tuntumassa (0,5 km) sijaitsevassa Motomajoituksessa. Mökit sijaitsevat järven rannalla metsämaisemassa ja ovat kaikki päärakennuksen tuntumassa. Palveluitakin piisaa, kuten keppanaoikeudet, rantasauna, uimaranta, grillikatokset jne!

Motomajat

MAJOITUSHINNAT 2004

HUONE 2 henkilöä
Pe-La tai La-Su
35 e

SAUNA 5 e/HENKILÖ
LIINAVAATTEET 4 e
PYYHE 2 e
Lisätietoja Motomajoista saa osoitteesta: http://www.motopark.fi/

Staffeille mökkiyöpyminen, saunominen, sapuskat kustannetaan sekä perjantai-lauantai, että lauantai-sunnuntai yöksi RADALLE.comin puolesta. Alustavasti on varattu viisi kuuden hengen mökkiä.

Lauantai-Sunnuntai ilta olisi tarkoitus BILETTÄÄ Motomajoilla ja järkkäilemässä ollut staffi ei jää ilman kurkun kostuketta :)! Jos muutkin haluaa mukaan illanviettoseuraksi niin tervetuloa

Jos staff yöpymisestä herää kysymyksiä, lisätietoja antaa Jani Korpi (040-7425479).