Uutiset

RADALLE.com Kaudenavaus 2014 Pesämäki 3. – 4.5.2014

Drifting Timeattack Pesämäki Honkajoki

30.4.2014

RADALLE.com kauden 2014 ensimmäinen tapahtuma ajetaan Pesämäen moottoriurheilukeskuksessa Honkajoella. Tämä täysin uusi ja syksystä 2013 valmistunut rata on suunniteltu nimenomaan driftaukseen josta osuvasti nimi RADALLE.com Drift Park. Rata käsittää tasaisen, 1775 metriä pitkän ja 12 metriä leveän moottoriradan uudella asvaltilla, sekä vähintäänkin riittävän kokoisen varikkoalueen. Moottoriradan vierestä löytyy myös karting –rata sekä jokkipätkä.

Kauden 2014 avaustapahtuma on tälläkertaa kaksi päiväinen. Lauantaina ohjelmassa on Time Attackin ensimmäinen osakilpailu, Omalla autolla radalle –vuoroja sekä tietenkin drifting –ajovuoroja, ollaanhan nyt drift parkissa. Lisäksi säävarauksella GT Race –yhteislähtökilpailu! Varikolta löytyy perinteiseen tapaan Tuning & Styling –kilpailu sekä tietenkin RADALLE.com BABEt. Paikalla myös EMMA näyttämässä kuinka sen autohifin pitää oikeasti soida. Teemaa unohtamatta mukana varikolla myös RC-Drifting. Lauantai-ilta huipentuu parin tunnin driftaus harjoitteluihin joilla valmistaudutaan sunnuntaihin.

Sunnuntaina vuorossa on puhtaasti pelkkää luisuttelua. Pesämäellä ajetaan nimittäin Finnish Drift Openin ensimmäinen osakilpailu ja radalle pääsevät kaikki kolme luokkaa Streetistä ProStreetin kautta Prohon. Tiedossa siis koko viikonlopun kestävää kumien polttamista ja luisussa ajamista. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma avoinna:
Lauantai 9 – 20
Sunnuntai 10 – 16

Desibeliraja: 110db

Paikka: Pesämäen Moottoriurheilukeskus
Osoite: Vanha maantie 237, 38950 Honkajoki
(Google Maps osaa navigoida tänne oikein, mutta jos olet epävarma navigaattoristasi, niin ota kohteeksi Pohjanmaantie 99, Honkajoki. Osoitteessa sijaitsevasta liikenneympyrästä on helppo seurata Moottoriurheilukeskuksen opasteita. Tästä löytyy myös lähin tankkauspiste toim. huom.)

Hinnat:
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa

Ennakkoon (lipputoimisto.fi):
Sisäänpääsy lauantai ja sunnuntai 19,90€
Sisäänpääsy sunnuntai 9,90€
Sisäänpääsy lauantai ja sunnuntai sekä ratamaksu 49,90€
Perhelippu (2 aikuista + max. 3 lasta 12 – 17v) lauantai ja sunnuntai 54,50€

Paikan päältä:
Sisäänpääsy lauantai ja sunnuntai 25€
Sunnuntai 15€
Ratamaksu lauantaina 40€

Tapahtumassa käy vain käteinen!

Aikataulut täältä!