Uutiset

RADALLE.com ja KONI, yhteistyötä sinua varten

Omalla autolla radalle Ahvenisto KONI

13.5.2014

RADALLE.com Ahvenisto 17.5. lähestyy kuin myös Omalla autolla –radalle vuorot. Tarkoituksenamme on tarjota kaikille mahdollisuus kokeilla oman autonsa rajoja reippaassa rata-ajossa valvotuissa olosuhteissa. Toisinaan kuitenkin paljastuu, että sen oman ajoneuvon alusta ei ole enää 200 000km jälkeen uudenveroisessa iskussa.

RADALLE.com ja KONI tuovat kuitenkin ratkaisun juuri sinne missä sitä tarvitaan nimittäin radalle. Tule Ahvenistolle ajamaan ja mikäli alustasi tuntuu kaipaavan pientä piristystä, on paikalla KONI tukihenkilö joka auttaa oikean ratkaisun löytämisessä.  KONIlta löytyy alustaratkaisuja niin jokapäiväiseen käyttöautoon kuin täysiverisiin kilpureihinkin.

Esimerkiksi KONI Sport on ihanteellinen vaihtoehto autoon jolla ajat joka päivä mutta mielesi tekee myös radalle. Sport –iskunvaimennin herkentää ohjausta, vähentää kallistelua sekä rajoittaa korin liikkeitä. Tämä kaikki ilman, että ajomukavuus kärsii liikaa. KONI Sport on myös säädettävissä kuljettajan omien toiveiden mukaan joka pidentää iskunvaimentimen käyttöikää huomattavasti ja säilyttää toimivuuden kokoajan huipputasolla.

Tule Ahvenistolle tutustumaan oman ajoneuvosi käyttäytymiseen radalla, pitämään hauskaa, ja tutkimaan mahdollisuuksia päivittää alustasi paremmaksi kuin uusi!

Autoilija Lahdesta: Kyllä mä tiedän että KONI on hyvä, jos ne laittaa autoon ei muuta siihen enää tarvii ostaa niin kestävät ne ovat. Taitaa olla kalliit?

Jälleenmyyjä: Tässä tarjous autoosi

Autoilija: Onpa halvat.