Uutiset

RADALLE.com Festival Motopark 18. – 20.7.2014

Drifting RADALLE.com Timeattack Festarit Omalla autolla radalle Motopark

29.6.2014

Juuri kun juhannuksesta on selvitty, on vuorossa Motoparkin moottoriurheilufestivaalit heinäkuun lopulla. Tapahtumassa paikalla Suomen nopeimmat, näyttävimmät ja soivimmat pelit ja vehkeet, lisäksi illalla esiintymislavalla reilu kattaus artisteja. Mukana mm. Captain Jack!

Perjantaina 18. heinäkuuta Motoparkissa aloitellaan normi ratapäivillä 10 – 18 jolloin radalla voivat ajaa niin autot kuin moottoripyörätkin. Rata-ajon järjestää Motopark Raceway itse ja melut on rajattu 95desibeliin. Perjantaina leirintäalueella esiintymässä Teflon Brothers!

Lauantaina vuorossa on taattua RADALLE.com meininkiä. Radalla ajetaan Time Attack –osakilpailu jossa Suomen nopeimmat autot kisaavat paremmuudesta, paukkuuko rataennätykset? Lisäksi Omalla autolla radalle –ajovuoroja sekä illalla Drifting –ajovuoroja. Myös varikolla tapahtuu, luvassa Tuning & Styling –kilpailu sekä tottakai RADALLE.com BABEt nostamassa tunnelmaa. Paikalla myös äänenlaadusta kisaavat EMMA -autohifistit

Lauantai-iltana leirintäalueen lavalle nousevat DINGO, REDRAMA ja ysärimegatähti CAPTAIN JACK!

Sunnuntaina on vuorossa Driftausta koko päivän täydeltä kun paikalla ajetaan Driftingin SM –osakilpailu. Lisäksi FDO Drifting Allstar Pro ja ProStreet -luokat. Motoparkin kiihdytyssuoralla tarjolla suoraan ajoa kelloa vastaan. Kiihdytystä hoitamassa Riverside Timers. Lisäksi päivällä ajetaan RADALLE.com avoin luokka –ratakilpailu.

Juontajina Ville Kaukonen sekä Tanja Myllynen!

Tsekkaa hinnat ja aikataulut TÄÄLTÄ!