Uutiset

RADALLE.com Wareco Race Finals Botniaring 20. – 21.9.2014

Drifting Timeattack Omalla autolla radalle Botniaring

8.9.2014

Syyskuun lopulla RADALLE.com tulee kisaviikonlopun merkeissä Botniaringille Jurvaan. Luvassa koko viikonlopun tapahtuman nimestäkin pääteltävissä rajua ja kovaa kilvanajoa. Viikonlopun aikana ajetaan kumit käryten Driftingin merkeissä, isoa kovaa kelloa vastaan Time Attackissa sekä tottakai myös Omalla autolla.

Lauantaina ajetaan Drifting SM-sarjan viides osakilpailu jossa kärkikolmikossa on pientä vääntöä havaittavissa. Lisäksi ohjelmassa ProStreet ja Street –osakilpailut joten koko lauantaille on luvassa ankaraa kuminsavua ja ajoittaista turbojen vihellystä. Jälleenkerran yleisön ja varikkotiimit viihdyttää Vaasan oma mies Ville Kaukonen. Lauantai-iltana myös taatusti kemujen tynkää ja valmistautumista sunnuntaihin!

Sunnuntaina on Suomen nopeimpien vuoro sillä luvassa on Time Attack –osakilpailut kaikkien luokkien kesken. Unlimited luokassa nähdään ratkaiseva kilpailu Sami Sivosen ohjastaman APR Finland Supercopan ja Toni ”Rasse” Ruokosen Skylinen välillä. Modifiedissa eletään jännittäviä aikoja, saavatko Tom Warelius tai Kimmo Hurskainen Corveteillaan sarjakärjessä kipittävää BMW-mies Tero Partasta kiinni? Modifiedin ”pikku”luokassa sarjaa dominoinut Rami Viitamäki on saanut kovan vastuksen Ville Rajalasta mutta kuinka käy Botnialla? Club –luokan yli 2.5 litraisten sarjakärki on koostunut koko vuoden parivaljakosta Marko Astikainen ja Tero Schwartz, nelivetoturbo vääntöä parhaimmillaan, onhan tässä vastakkain Mitsubishi Evo ja Subaru Impreza STI. Vaan kumpi vie lopulta? Clubin alle 2.5 litraisissa on eletty mielenkiintoisia aikoja. Käytännössä luokan viiden kärjellä on kaikilla mahdollisuus sarjavoittoon.

Koko viikonlopun on luvassa siis tiukkaa vääntöä viimeisistä pisteistä. Suomen parhaat driftaajat, nopeimmat ratakuskit, näyttävimmät RADALLE.com BABEt, käsittämätön Kaukonen ja taattua RADALLE.com kemutusta. Nyt jos koska kannattaa tsekata majoitukset Jurvalta kuntoon, saapua paikalle ajoissa ja varautua loppukesän (syksy EI ole vielä tullut toim. huom.) ehdottomasti kovimpiin kilpafinaaleihin.