Uutiset

RADALLE.com FINALS Ahvenisto 4.10.2014

Drifting Timeattack Ahvenisto

29.9.2014

RADALLE.com palaa Hämeenlinnaan Ahveniston moottoriradalle syksyn kynnyksellä. Finaaleissa kerääntyvät yhteen kaikki kauden aikana palkitut autot, mopot, moottoripyörät, kilpailijat ja tapahtumien tekijät. Luvassa on siis valtavasti näyttävää, soivaa ja nopeaa kalustoa. Tule tsekkaamaan vekottimet ja meininki niin jaksat odottaa kesään 2015!

Ohjelmassa Ahvenistolla lauantaina mm. Time Attack One More Time -kilpailu sekä mahdollisesti GT Race yhteislähtökilpailu mikäli tarpeeksi monta kisakuskia niin haluaa. Tottakai myös juuri SINULLA on mahdollisuus ajaa omalla autollasi radalla. Mukana myös Ville Kaukonen pitämässä fiilistä yllä ja kertomassa kävijöille mitä tapahtuu ja kuka kuskaa. RADALLE.com BABEt ovat paikalla sankoin joukoin tuomassa muuten niin kovaan ja kylmään syksyyn piristystä ja väriä.

Aikatauluissa myös drifting -ajovuoroja teille jotka tykkäätte edetä radalla kylki edellä. Melurajan (110db) ansiosta voit tuoda paikalle myös hieman äänekkäämpiä kulkupelejä. Varikkoalueelta löytyy myös burnisalue mikäli kumeja on vielä kesän jälkeen jäljellä!

Tsekkaa tarkemmat tapahtumatiedot aikatauluineen täältä!

P.s. Osta liput ennakkoon lipputoimistosta niin säästät riihikuivaa rahaa! (Sisäänpääsy ennakkoon vain 10euroa! Portilta 15egeä)