Uutiset

RADALLE.com OuluZone 11.7.2015

Drifting Ouluzone

26.6.2015

11.7.2015 RADALLE.com saapuu OuluZoneen FDO Drifting AllStar kilpailujen merkeissä. Radalla vedetään menemään tukka takana ja perä edellä koko lauantain! Tapahtumassa ajetaan kaikki kilpailuluokat aloittelijoiden Streetista aina SM-Prohon asti. Luvassa siis Suomen parasta driftausta ja taistelu käy edelleen tiukkana kun takana on ensimmäinen osakilpailu. Tahti tulee tästä vain kovenemaan. Pistetilanteet voit vakoilla täältä!

RADALLE Ua:n kuljettajia on suomenmestaruussarjassa kolme kappaletta: Catcorner Drift Teamin Aki Pietilä on taistelussa sijalla 11. (Subaru Impreza WRX), Niko Lahtinen sijalla 14. (BMW 316) ja Catcorner Drift Teamin toinen kuljettaja Kimmo Viinikangas toistaiseksi ilman pisteitä (Subaru Impreza GT). Tutustu Suomen ainoaan Subaru Drift Teamiin täällä!

Lisäksi tapahtumassa Team Barbenders Freestyle Motocross show jossa riittää ilmalentoja moottoripyörillä, Tuning & Styling –näyttely sekä tottakai kuvankauniit RADALLE.com BABEt!

Luvassa siis kuminkäryä, näyttäviä ilmalentoja, kauniita naisia sekä tottakai myös vin Diesel ja Jason Statham –tasoa olevia RADALLE.com Staff –hunkseja! OuluZonessa on siis nähtävää ja koettavaa niin miehille kuin naisillekin!

OuluZonessa nähdään!