Uutiset

RADALLE.com RATAKAUDEN PÄÄTÖS 3.10 Ahvenistolla

27.9.2004

RADALLE.com Ahvenistolla 3.10.2004 SUNNUNTAINAIsompi kuva

Kesä 2004 on ollut RADALLE.comin historian ehdottomasti hienoin kausi! Kävijäennätyksiä on rikottu yhtenään ja on herätelty henkiin vanhoja legendoja, kuten Artukaisten Moottorirata katuratana Turussa. Koska hyvää ei kannata lopettaa ennen aikojaan, on luvassa vielä tämä viimeinen extra-tapahtuma Hämeenlinnan Ahvenistolla. Ja luvassa on jälleen jotain aivan uutta!

Ahvenisto ratakartta tästä


RADALLE.comin ratapäiviin kuuluu olennaisena osana omalla autolla tai moottoripyörällä osallistuminen. Lajeina rata-ajo (ajoharjoittelu), kiihdytys, renkaan burnaus ja näyttely, jossa hienoimmat palkitaan. Monipuolinen oheistoiminta näytösajoineen saa pelkästään katsomaan tulleenkin viihtymään. Radalla voi ajaa kuka tahansa ajokortin (ja ajokunnon) omaava henkilö tieliikennekäyttöön katsastetulla ajoneuvolla. Kaikilla kävijöillä on siis mahdollisuus tutustua autonsa tai moottoripyöränsä ajo-ominaisuuksiin kovissa vauhdeissa ja tiukoissa kurveissa. Ajoharjoitteluun ei kuulu kilvanajo, joten aikoja ei mitata, eikä rämäpäisiä ohituksia suvaita. Jos vauhti ei tunnu "omalta jutulta", on rataan mahdollista tutustua myös normaaleilla tieliikennenopeuksilla turva-auton perässä. Ja mikä parasta, tutustumisajo kuuluu sisäänpääsymaksuun! Tutustumisajoa lukuunottamatta radalla tarvitaan aina kypärä ja kyydissä voi olla korkeintaan yksi matkustaja.
Ahveniston Ajolinjat klikkaa tästä.
Rata-ajon lisäksi autot ja moottoripyörät pörräävät myös burnisalueella, jossa renkaiden kierrätys saa aivan uuden merkityksen. Niitä nimittäin kierrätetään vanteelta asfalttiin ja savua riittää vielä naapuripitäjäänkin! Savua ja vauhtia on tarjolla myös Ahveniston radan pääsuoralla, jossa pääsee kiihdyttämällä ottamaan mittaa kaverista. Jos on epäselvyyttä porukan vikkelimmistä reaktioista tai tiukka väittely vapari vs. ahdettu -rintamalla, nyt on mahdollisuus pistää stoppi puheille - ainakin talven yli!

Pitkästä aikaa sora pöllyää monen unohtamalla Ahveniston rallicross-radalla, joka kiertää hienosti stadion-aluetta ja tarjoaa hyvät näkymät tälle erikoisemmalle pätkälle. Supermoto-porukka vetää tällä radalla näytöksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Näiden kuskien ajoa seuratessa tulee herkästi mieleen, että saattaa miekkosilla olla takana jokunen tunti ohjaustangon takana!
Paikalla KORTTELINKIERTÄJÄT-Stunttiryhmä temppuilemassa. Nämä pyörävirtuoosit ovat näyttämässä myös ajolinjoja ajo-oppaina moottoripyörien ratavuorolla. Lisätietoja: klikkaa.


Ajoneuvoharrastajat pitävät kiillosta ja loistosta! Tällä kertaa sitä tarjoaa Korrek, joka palkitsee tapahtuman parhaat autot ja moottoripyörät loistavilla Korrek-tuotteilla ja pokaaleilla! Kannattaa siis todella tuoda oma silmäterä näytille ja yleisön ihasteltavaksi, voi nimittäin olla, että takakonttiin tulee kotiinviemisiksi arvokasta tavaraa!

DOC-Power tarjoaa kauden päätteeksi rata-ajajille mahdollisuuden kokeilla REVO:n Viritysohjelmointia ilmaiseksi viiden tunnin ajan! Saat siis autoosi ilmaiseksi lisäpotkua, jota pääset heti radalle kokeilemaan! Jos olet harkinnut autosi lastuttamista (ohjelmiston muutosta) , mutta epäröinyt hyötyjä, nyt on oikea aika pistää asiat rullaamaan ja ottaa tuntumaa "tulevaan piristettyyn" autoosi! Muista tulla ajoissa, ohjelmoinnit tehdään saapumisjärjestyksessä!
Tämä tarjous koskee VAG 1.8t moottorisia autoja. Lisätiedot:
klikkaa.ATP-vanteita tulee esille paljon ja niitä on paikalla esittelemässä alan asiantuntijat. Nyt on siis aika kysäistä, mahtuvatko ensi kesäksi alle 21" vanteet, vai pitäisikö tyytyä vaatimattomiin 18" peruspyöriin? Kun kromi ja kiiltävä maali alkaa sattua silmiin, on aika lepuuttaa niitä Radalle.com-tytöissä. He kiertävät rata-aluetta ja valitsevat mm. suosikkinsa autojen ja moottoripyörien joukosta. Ja mikäpä kylmänä talvi-iltana lämmittäisi mieltä mukavammin, kuin valokuva kauniista tytöistä poseeraamassa oman autosi vierellä?Moni varmasti muistaa legendaarisen "Tuning-Polon" Karpon loistavasta tuning-speciaalista? Polon, jota kaikki alan harrastajat rakastavat ja ihailevat? Kauden päätteeksi on syytä varmistaa, että tästä autosta ei ainakaan Karpolla ole enää asiaa. Yleisö pääsee toteuttamaan itseään maalin, lekan, kaasupolkimen, risteilyohjuksen, makkaratikun tai vaikka kalossin kanssa! Tämä tuning-helmi ei tule poistumaan areenalta omin voimin, tai sitten ei yleisö ole osannut hommaansa! Kanna ihmeessä kortesi kekoon yhteisen hyvän nimissä! Ja kuten RADALLE.com henkeen kuuluu: Osallistu-Omalla-LEKALLA -osiossa voi TV:stä tuttua Poloa hakata aivan ilmaiseksi, kun tuot oman lekan.Kausi tulee huipentumaan tähän tapahtumaan, jossa peliin pannaan koko autoilun ja moottoripyöräilyn kirjo. Nyt on mahdollista nähdä viimeiseen asti hiotut laitteet, kauniit tytöt, huimat ajonäytökset, tuote-edustajien standit ja tarjoukset, palkintojen jako ja kaikki tutut ajoneuvoista kiinnostuneet yhden päivän aikana Suomen suurimmassa ja hienoimmassa Osallistu-Omalla-Ajoneuvolla Rata-tapahtumassa! Radalle.com Ahvenistolla viimeistä kertaa tänä vuonna.
Tervetuloa paikan päälle viettämään loppukesän hienointa tapahtumaa Radalle.com-Porukan kanssa!

Aikataulu radalla

klo 10.30 Portit avataan yleisölle
klo 10.45 ilmoittautumiset ja kulkuneuvojen ratakatsastukset aloitetaan

klo 11.00 Autot radalle
klo 11.40 Moottoripyörät radalle
klo 12.00 Autot radalle
klo 12.40 SuperMoto RalliCross näytösajo

klo 13.00 Kaikille vapaa rataan tutustuminen
klo 13.30 Kiihdytys (Autot+Moottoripyörät)

klo 14.20 Autot radalle
klo 14.40 Moottoripyörät radalle
klo 15.00 Autot radalle
klo 15.40 Moottoripyörät radalle

klo 16.00 Autot radalle
klo 16.40 Moottoripyörät radalle
klo 17.20 Autot radalle
klo 18.00 Rata sulkeutuu

Varikolla tapahtuva toiminta

klo 10.45 ilmoittautumiset ja kulkuneuvojen ratakatsastukset aloitetaan
klo 11.00 tapahtuma alkaa
klo 12.40 BURNIS varikkoalueella (Autot tai mp:t voivat osallistua yksitellen, ilman erillistä ilmoittautumista)
klo 13-15 tuomaristo kiertää varikolla arvioimassa ajoneuvoja
klo 14.20 BURNIS varikkoalueella (Autot tai mp:t voivat osallistua yksitellen, ilman erillistä ilmoittautumista)
klo 15.00 "Tuning-Polon" LOPPU
klo 15.30 Palkintojenjako / Näyttely by KORREK

klo 16.00 BURNIS varikkoalueella (Autot tai mp:t voivat osallistua yksitellen, ilman erillistä ilmoittautumista)
klo 17.30 BURNIS varikkoalueella (Autot tai mp:t voivat osallistua yksitellen, ilman erillistä ilmoittautumista)