Uutiset

RADALLE.com Palkintogaala 24.10.2015

1.10.2015

RADALLE.com Palkintogaala järjestetään Helsingissä Hotelli Presidentissä 24.10.2015 alkaen kello 17:00 ja päättyen kello 22:00. Tilaisuus on avoin kaikille lipun ostaneille. TimeAttack Finlandin ja Finnish Drift Open -sarjojen yhteinen palkintogaala ja kaudenpäätösjuhla on rennon asiallinen tapahtuma jossa kerätään yhteen vuoden aikana kilpailuissa ansioituneita kuljettajia, aktiivisia tekijöitä sekä muita yhteisestä harrastuksesta kiinnostuneita.

Illan ohjelma pitää sisällään mm. Coctailtilaisuuden, kilpailunjohtajan tervehdyksen, illallisen, sarjapalkintojen ja tunnustusten jaon sekä tottakai Tuning.fi -lehden kanssa yhdessä toteutetun Grid Girl -kilpailun finaalikierroksen ja palkintojen jaon.

Vierailla on mahdollisuus majoittua Hotelli Presidentissä alennetulla hinnalla ja lähistöltä löytyy varmasti sopiva majoitus jokaiselle. Pukukoodi tapahtumassa on smart casual. Älä saavu paikalle farkuissa ja flanellipaidassa. Lisätietoa pukukoodista täältä.

Sisäänpääsyyn oikeuttavia illalliskortteja voit lunastaa lipputoimistosta.

Varsinaisen gaalan taittuessa ehtoopuolelle tulee monelle varmasti mieleen maaginen sana: ”Jatkot!” Jatkot alkavat Presidentin Pressa yökerhon puolella jossa on illalla esiintymässä Yö. Tämä kaikille avoin yökerho veloittaa sisäänpääsystä 15€, mutta gaalaan osallistuvat voivat lunastaa saman lipun 10€ hintaan illalliskortin oston yhteydessä.

Virallinen Palkintogaala tiedote täältä.