Uutiset

Hyvinkään JÄÄratapäivä siirtyy viikolla!

11.2.2016

Vettä tulee kun sen kuuluisan laivan perästä ja valitettavasti Hyvinkään Driveparkin jääradalla on liian paljon vettä, joten ajaminen ei olisi tarpeeksi hauskaa! Ratapohja on viimeisen päälle tikissä, joten ensi viikon pikku pakkanen antaa meille mahdollisuuden järjestää Hyvinkään JÄÄrata päivän 20. Helmikuuta.

 

  • Kävimme tänään toteamassa radan kunnon ja se on loistava! Radalla on paksuimmillaan 15cm teräsjäätä, mutta tällä hetkellä vettä on liikaa radan päällä eikä jäinen maa ehdi sitä imemään tarpeeksi. Emme usko että rata ehtisi kuivumaan, joten siirrämme päivää suoraan viikolla eteenpäin, Kommentoi toiminnanjohtaja Akinaattori Salmela.

 

JOTEN! Arvoisa autokansa, 20. Helmikuuta päästään kaasuttelemaan ja harjoittamaan liukkaanradan ajotaitoa entistä ehompana Hyvinkään Driveparkissa.

Menohan on taattu ja paikalle saapuu joukko Tuning&Styling autoja, kauniita RADALLE.com babeja, Juontaja Harri Kolehmainen sekä tietenkin RADALLE.com Deejiit.

 

Tapahtuma alkaa kello 12:00 tasan ja päristely päättyy kello 18:00 illalla.

Valitettavasti tämä talvi on ollut tähän asti sen verran huono, että piikkirenkailla ajaminen ei ole mahdollista. Eli Jäärata kerkisi lämpöisten aikana lähes sulamaan ja tämän viikon lumisateet pelastavat kyllä tapahtuman sekä radan, mutta rata on vielä liian ohut piikkirenkaille. Eli sallittuja kaikilla laitteilla ovat vain normaaliin tieliikenteeseen hyväksytyt nasta- ja kitkarenkaat!

 

Hinnat tapahtumassa (Vain käteinen käy):

Sisäänpääsy 10€

Ratamaksu 35€

Vapaaehtoinen ajanotto kokopäivän / kilpailumaksu 20€

 

https://www.facebook.com/events/1013961405323201/