Uutiset

RADALLE.com Juhlii myös tänä vuonna Time Attack ja Drifting Mestareita!

11.2.2016

Viime vuosina Drifting ja Time Attack sarjat ovat paisuneet sen verran suuriin mittakaavoihin, että päätimme viime vuoden marraskuussa lanseerata RADALLE.com palkintogaalan. Palkintogaalasta on myös päätetty tehdä vuotuinen perinne, jossa haluamme palkita ja antaa kunniamainintoja näille hurjapäille Driftingin ja Time Attackin saralla.

RADALLE.com gaala paisuu vuosi vuodelta ja niin myös tänä vuonna! Olemme pitäneet muutaman vuoden Crosskart –sarjaa mukana niin sanotulla koeajalla ja nyt on aika nostaa heidät osaksi RADALLE.com autourheilu perhettä. Crosskart voittajat tullaan myöskin palkitsemaan tässä pukuloistoa sisältävässä RADALLE.com gaalassa. Crosskartit tullaan näkemään kesän tapahtumissa ja RADALLE.com on aktiivisesti mukana tukemassa sekä järjestämässä Crosskart kilpailuja. Kilpailuissa tulet näkemään meidät vahvasti mm. Ajanoton, juontamisen ja tietenkin hauskan pidon merkeissä.

Palkintogaala järjestetään 8.11.2016.

Vuoden 2016 kauden päättävä RADALLE.com palkintogaala pitää sisällään upeita iltapukuja, tarkoin valitun illallisen sekä tietenkin tapahtuman juontaa suosikkijuontajat Ville Kaukonen ja Harri Kolehmainen.

Liput tapahtumaan tulevat ennakkomyyntiin kesän aikana sekä lippupaketteja voit tiedustella info@radalle.com osoitteesta.

Onko sinulla jokin autourheilusarja, jonka haluaisit palkittavan? Olethan yhteydessä seremoniamestari Teppo Laukkaseen teppo@radalle.com Mukaan mahtuu vielä pari huippu porukkaa joten olkaa nopeita ;)

Kuva: Timo Björk