Uutiset

RADALLE.com ja Huippu DJ Rob Perrie yhteistyöhön!

27.5.2016

Suomalaisen moottoriurheilun puolestapuhuja numero 1, RADALLE.com, sekä kansainvälisissä moottoriurheilutapahtumissa jo vuosikymmeniä kansaa villiinnyttänyt lontoolais-dj, Rob Perrie, takaavat festivaaliyleisön viihtyvyyden Pesämäen RADALLE.com- tapahtumassa 1.-3. heinäkuuta. 

DJ Perrie innostui organisaatioon tutustuessaan todella suuresti ja antoi panoksenaan Suomelle keikan RADALLE.com festivaaleille Pesämäelle. Tässä kilpailussa taakse jäi jopa Pariisi, jonka keikan Rob halusi peruuttaa vartavasten tullakseen suomeen. Joten arvoisa yleisö, nyt RADALLE.com tarjoaa teille jotain ainutlaatuista ja suuren mahdollisuuden olla tekemässä jotain uutta ja ihmeellistä! Tutustu siis tapahtumakalenteriin osoitteessa www.radalle.com ja OLE MUKANA!


 RADALLE.com on vakavastiotettava toimija Suomen moottoriurheilupiireissä ja toimii tapahtumajärjestämisen lisäksi erittäin aktiivisesti moottoriurheilun tulevaisuuden varmistamiseksi.

RADALLE.com-aktiivit ovat olleet mm. varmistamassa, että moottoriradat saavat säilyttää toimintalupansa myös jatkossa, kuten myös Pesämäen driftingradan suunnittelutiimissä.

Dj Rob Perrie on tullut tutuksi moottoriurheilutapahtumien lisäksi myös monilta Lontoon parhailta klubeilta, Ministry of soundilta, Paschalta ja Eggiltä.
Dj:mme jokavuotisesta kalenterista löytyy myös Bacardin Karibian venejuhlat, Venäjän Cuckoo-klubi ja monet muut. 

 

Tapahtumasta toki löytyy myös muuta mukavaa, kuten Suomen parasta driftingiä.

Tervetuloa ! Welcome !