Uutiset

RADALLE.com Drifitingsirkus saapuu Lapualle!

31.8.2016

Lauantaina RADALLE.com tulee totuttuun tapaan isosti järjestämään koko perheen Drifting tapahtumat. Ala-Talkkari Areenalla nähdään yksi suomen näyttävimmistä ja vaikeimmista Drifting kilpailuista. Kumi käryää ja savua tulee ilmaan, kun nämä suomen kovimmat Drifting Gladiaattorit päästetään irti! 

Lapuan rata on kuljettajien ja järjestäjien mieleen sillä, se tuo pohjanmaalaista näyttävyyttä sekä vaativia olosuhteita. Suurehkot korkeuserot radan eri kohdissa tuo kuljettajille isoja haasteita saada askelmerkin kohdalleen ja autot oikeassa paikassa näyttävään kulmaan. Rata itsessään ei ole kovinkaan nopea mutta sitäkin näyttävämpi! 

Vaativa tupla S-yhdistelmä ja sen jälkeen kaasupohjassa ajettava hevosenkenkä tuovat ison haasteen ja käsiä hyttiin, Kertoo Kilpailutapahtumista vastaava Teppo Laukkanen

- Radan loppupuolella kuskit saavat vaan nauttia ja antaa palaa sukka lattiassa isossa kulmassa loivaan ylämäkeen, maalailee Laukkanen

Areenan lauantaina siis täyttää huippuluokan kuljettajat! 

Lapuan osakilpailuun on muunmuassa ilmoittautunut Virittäjät- ohjelmastakin tuttu Niko Lahtinen 1000 hevosvoiman BMW:ään sekä tietenkin Legendaarinen juontaja Ville Kaukonen Nissan 200XS:llään!

Päivän aikana on mahdollisuus myös kokea ja nousta monsteriauton kyytiin, joten olethan paikalla todistamassa tätä moottoriurheilun täyteistä päivää! Illalla RADALLE.com jatkaa tietenkin juhlia PowerParkissa järjestettävään huvipuistonkauden päättäjäisiin jossa esiintyvät mm. ELIAS KASKINEN ja PÄIVÄNSANKARIT, LORD EST ja muut bileräpin kuumimmat nimet. Illan huipentaa pohjanmaalaiseen tyyliin suuri ilotulitus!