Uutiset

Mikko Laine RADALLE UA:n Vuoden Autourheilija!

Mikko Laine Karting X30

10.1.2017

 RADALLE UA palkitsee Mikko Laineen Vuoden Autourheilijana RADALLE.comin palkintogaalassa 21.1.2017. Sokos Hotel Vantaalla järjestettävä palkintojenjakogaala on jo viime vuoden tapaan täynnä palkintoja, mestareita ja Suomen kovimpia kuljettajia.

Mikko Laine on ansioituneesti nostanut omalla esimerkillisellä tekemisellään ja toiminnallaan suomalaista autourheilua koko kansan nähtäville. Uskomaton työ viime vuonna lanseeratussa X30-kartingsarjassa osoitti, että tämä mies on intohimoinen autourheilumies. Laine itse ajoi Masters-luokan mestaruuteen ja dominoi luokkaa koko kauden ajan. Ajohaalareita tuskin erien välissä ehdittiin riisumaan, kun Mikon löysi jo radan varresta kamera kädessä ja milloin myös juontajan kainalosta antamassa asiantuntijakommentteja. Pyyteetön työ ja uskomaton energia tuottivat vuonna 2016 Suomen suurimman sarjaan kuuluvan kartingtapahtuman Jyväskylässä sekä kokonaisuudessa X30-kartingsarja on Suomen mittakaavassa massiivinen tuotanto.

Ensimmäinen merkittävä voitto tälle gladiattorille yltää vuodelle 2001. Keimola Cupin kärkisija aloitti Mikko Laineen uran uskomattomalla tavalla ja loppu onkin historiaa. Laineen kartinguran huippuhetkiä ovat olleet sadat kisavoitot ja sijoitukset. Suurimpina saavutuksina korkealle arvostettu Rotax Grand Finalin voitto Valenciassa 2004, Rotax Euro Challengen mestaruus 2011 sekä tuore X30 Nordic Challenge -mestaruus kertoo, että tämä mies, jos kuka on aito rattimies. Mikko Laine nähdään ratin takana HAASE-tallissa.

Vuonna 2016 Mestari Laine osoitti myös yhteisöllisyyttä ja reilun pelin henkeä olemalla mukana myös RADALLE.com-tapahtumissa. Mikon käsialaa ovat monet katsojat saaneet ihailla Livestream-kuvan muodossa internetin kautta sekä myöskin Laineen kädenjälki näkyy tapahtuman ulkoasussa ja tiedottamisessa.

RADALLE UA haluaa RADALLE.comin Gaalassa ojentaa Mikko Laineelle Vuoden Autourheilija -palkinnon ja kiittää tästä upeasta työstä suomalaista autourheilua kohtaan! 

RADALLE UA:n jäsenet ovat menestyneet useissa eri lajeissa, muun muassa Dritftingin, RATA-SM:n ja Time Attackin parissa. Haluatko sinäkin näiden mestareiden seuraan? 

LIITY NYT! Liittymiskaavake ja lisätietoja löytyy: www.radalle.com/ua

Mikko Laineen ja muut mestarit voit nähdä RADALLE.comin palkintojenjakogaalassa 21.1.2017. Liput gaalaan myy lipputoimisto.fi ja lisätiedot www.radalle.com/gaala.