Uutiset

JÄÄradalle.com kausi jatkuu Kanteleringillä!

13.2.2017

RADALLE.com on järjestänyt jääratapäiviä jo vuosikausia ja tarjonnut moottoriurheilukansalle mahdollisuuden tulla luistelemaan omalla autolla. Kausi avattiin edellisviikonloppuna Hyvinkäällä, joka keräsi paikalle runsaan määrän Racing faneja! Vuosi 2017 ei myöskään tee poikkeusta, vaan tulemme jälleen rytinällä jälleen Kanteleen jääradalle. Moottoriurheilupiireistä tuttu Legenda Herra Haverinen on kuurannut Kanteleringin radan todella hyvään kuntoon, joten tätä moottoriurheilupäivää ei kannata missata! Etäisyyttä Helsingistä ei ole kuin kivenheitto eikä kovin paljon lihaksia kaivata mikäli haluat tulla paikalle Tampereelta tai Turusta tai vaikkapa Lahdesta. Paikan päällä jälleenkerran ajoa omalla autolla, mönkijällä tms!

Tapahtuma alkaa kello 11:00 tarkkaan ja päristely päättyy 17:00 illalla. Mahdollisuuksien mukaan tästä lähdetään jatkamaan jääratakemuja johonkin tarpeeksi vauhdikkaaseen kohteeseen. Tarkempi aikataulu tapahtumalle löytyy aikataulu välilehdeltä.

Vapaaehtoinen ajanotto on käynnissä koko päivän, joten nyt on sauma testata myös omia ajotaitoja kelloa vastaan! Ajanoton hinta koko päiväksi on 20€, joten kukkarokaan ei tästä isommin laihdu.

Osoite:

Kirkkotie 401

Pukkila

Avoinna: 11.00-17.00, ajavat autot, prätkät, crosskartit yms paikalle jo kello 10:00 alkaen, jotta saadaan hoidettua katsastukset yms ajoissa 

Meluraja: 110Db

Lisäksi radalla ajavien ajoneuvojen alla TULEE olla koko auton peittävä peite. Tämän lisäksi tulee löytyä öljyvahinkojen torjumiseen tarkoitettu imeytysmatto (näitä saa mm. Motonetistä). Mitään huoltotoimenpiteitä EI saa tehdä lähdönjärjestelyalueella! Nämä ohjeet suoraan ratahenkilökunnalta ja näitä PITÄÄ noudattaa!

Muistetaanhan että kun liikutaan tapahtuma-alueelle ja sieltä pois, niin ajellaan rauhallisesti ja turvallisesti koko matka kotoa radalle ja takaisin. Tapahtumassa saa päästellä höyryjä, mutta katuliikenteessä EI!

2,5 km pitkä rata on pääsääntöisesti Osallistu Omalla Autolla vuoroja täynnä, mutta sinne on varattu omat vuorot myös moottoripyörille, mönkkäreille sekä crosskarteille.

Autoissa vaatimuksena on siviilirenkaat. Rata on tampattu ja jäädytetty pellolle, joten se ei tule kestämään henkilöautojen alla piikkirenkaita, siis vain siviilinrenkaat käyvät autoissa. Kevyissä kulkineissa, kuten crosskart, mp ja atv piikkirenkaat ovat ok.

Rata on erittäin leveä, siinä on vajaa 700m pääsuora, radalta on aurattu pois kaikki kovat reunat ja vallit, joten siellä on erittäin turvallista ajaa omalla, vaikkapa ihan kauppakassilla. Tämä rata on varmasti jääratakauden nopein ja hauskin rata.

Radan sääolosuhteita sekä niiden kehittymistä voit seurata radan facebook-sivuilla osoitteessa: https://www.facebook.com/Kantelering/timeline

Tervetuloa viihtymään!