Uutiset

JÄÄ RADALLE.com ajettiin Aurinkoisessa Pukkilassa!

27.2.2017

Keli suosi moottoriurheilu faneja toden teolla menneenä lauantaina, kun RADALLE.com sekä SUTII Racingin kanssa yhteistyössä tehty JÄÄ RADALLE.com toinen tapahtuma ajettiin Kanteleringillä. Aurinko paistoi, makkara tuoksui ja lumi pöllysi pitkin pukkilan rataa. Katsastusmieskin sai nopeasti pyyhkäistä aamuhiekat silmistä, kun ratakansa huomasi auringon tulleen ja saapui radalle heti aamusta. Runsaan yleisön kerännyt päivä piti sisällään lukemattomia kierroksia ja isoa kulmaa radalla. 

SUTII racingin kanssa yhteistyössä tehty päivä piti sisällään myös yleisölle mahdollisuuden kokeilla Crosskart autoa. Muutama rohkea radalle rohkeni mennä päästelemään tuolla pienellä paholaisella ja ilohan siitä pärähti ylimmilleen. iltapäivällä ajettu leikkimielinen JÄÄTIMEATTACK keräsi muutamat kuljettajat myöskin kokeilemaan taitojaan radalla. Kenne Sundström näytti kyllä todellista urhautumista ja viimeiset metrit hän päräytti neliveto BMW:nsä kolmivetoisena yhden renkaan mennessä tyhjäksi. Yleisölle ja kanssa kuljettajille myös kaksivetoinen Ville Hyytiäisen pieni mutta pippurinen Opel Corsa tuli yllättäjäksi harvinaisen nopeasta kierroksestaan.

JÄÄRADALLE.com sirkus siirtyykin nyt kohti pohjoista ja valmistautuu tulevaan viikonloppuun. JÄÄRADALLE.com viimeinen talvitapahtuma ajetaan tulevana lauantaina Ouluzonen moottoriurheilu pyhätössä 4.3.2017. Tapahtumaa ja ohjelmaa rittää kaikille vauvasta vaariin päivän ajaksi, joten isosti Tervetuloa päristelemään! 

Lisätiedot tapahtumasta www.radalle.com/tapahtumat ja www.facebook.com/radallecom