Uutiset

Driftingin supertähdet avaavat RADALLE.com:in kauden Artukaisissa

Drifting RADALLE.com DriftingSM Artukainen

3.5.2017

Driftingin supertähdet avaavat RADALLE.com:in kauden Artukaisissa 

Lauantaina 6.5. starttaa driftingin SM-kausi Artukaisissa RADALLE.com:in järjestämänä. Spektaakkelimaisesta ja yleisöä kosiskelevasta showsta tulee vastaamaan luonnollisesti Suomen taidokkaimmat sivuluisua ajavat kuljettajat (DRIFTING FDO PRO2, FDO PRO ja SM PRO).

”Mainittakoon esimerkkinä Teemu Peltola Black Smoke-tallista. Black Smoke Racingin kansainvälisestäkin suosiosta kertoo se, että sillä on Facebookissa jopa yli 141 000 tykkääjää. Voidaan puhua jo autoalan supertähdistä, vaikka Suomessa media ei ole nostanutkaan tätä alaa esiin siinä määrin mitä se voisi olla”, sanoo Akinaattori Salmela RADALLE.com:ista.

Tiukka kilpailu tulossa

Hallitsevaa hyvinkääläistä Suomen mestaria Janne Veikkasta tulee heti alkumittelöissä haastamaan monta kokenutta kuljettajaa, kuten EM-tasollakin drifting-kilpailuissa menestynyt Juha Pöytälaakso ja myöskin kansainvälistä mainetta ja suurta fani-suosiota nauttiva Dennis Häggblom.

Legendaarinen katuratakilpailu kaupunkialueella 

Legendaarisen katuratakilpailusta Artukaisissa tekee se, että aikanaan kyseisellä paikalla oli ainoastaan Artukaisen moottorirata, joka oli rakennettu lentokentän päälle. Turku-hallin liepeillä on siis vuosikymmenten mittaiset perinteet autourheiluun liittyen ja nykyinen katurata kunnioittaa tätä historiaa ja on nykyisin harvinainen myös keskeisen sijaintinsa vuoksi.

 

Kuva: Janne Lehtilä