Uutiset

Pohjois-Euroopan kovatasoisin drifting-kilpailu Ahvenistolla

Drifting Ahvenisto Ahvenisto 50v NEZ

26.6.2017

Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradalla ajetaan tulevana viikonloppuna 1.-2.7.2017 *NEZ-drifting, eli driftingin Pohjois-Euroopan mestaruuden toinen osakilpailu. Sarja huipentuu tulevana syyskuussa Riikassa Bikerniekin moottoriradalla.

NEZ- drifting harjoitukset alkavat lauantaina kello:15.00 ja varsinainen kilpailu ajetaan sunnuntaina kello:10.00 alkaen. Kilpailun kovimman vastuksen suomalaisille huippukuljettajille tulevat tarjoamaan virolaiset ja latvialaiset drifting-kuljettajat. Lauanataina on omalla autolla, sekä drifting ajovuoroja kello 15.00 saakka, nämä ajovuorot on suunnattu henkilöille, joilla on aiempaa ajokokemusta.

Viikonloppu Ahvenistolla alkaa jo perjantaina

Perjantaina 30.6.2017 Ahvenistolla pääsevät radasta ottamaan tuntumaa niin ensikertalaiset kuin alaikäiset. Alle 18-vuotiaat ajokortittomat henkilöt voivat ajaa radalla vanhempansa kanssa omalla autolla tai Autokoulu Lehtelän autolla ja ohjauksessa. Ilmoittautuminen ja ratamaksun maksaminen paikan päällä ensikertalaisille. Ajankohta klo 11-15, paikalle voi halutessaan tulla jo klo 10.00. 

Lauantaina juhlistetaan Ahveniston 50-vuotis juhlavuotta

”Ahveniston moottorirata on erittäin arvostettu, sillä sen alkuperäinen profiili on miltei täydellinen, eikä tämän vuoksi siihen ole tarvinnut tehdä minkäänlaisia muutoksia koko viidenkymmenen vuoden aikana. Tämä on erittäin harvinaista”, kertoo RADALLE.comin toiminnanjohtaja Aki Salmela.
Lauantain oheisohjelmaan kuuluu mm. nouseva rap-artisti RUMA ja MP/mopo-stunttikisa, jossa sarja on vapaa ja suunnattu harrastajille. Juontajalegenda Jorma Pulkkinen juontaa ja selostaa tapahtumaa lauantaina, sekä haastattelee päivän mittaan kuljettajia ja Ahveniston historiaan liittyviä merkkihenkilöitä. 50-vuotis juhlapuheen tulee pitämään kansanedustaja ja moottoriurheilun ystävä Timo Heinonen.

*) North European Zone

Lisätiedot:
Aki Salmela
aki.salmela@radalle.com
p. 044 07 07 066 
www.radalle.com