Uutiset

Sunnuntain Ahveniston drifting-kisan juontaa KEISARI Ville Kaukonen! Lue minihaastis (Mikä on samalla treffi-ilmoitus)

Drifting Ahvenisto Ahvenisto 50v

29.6.2017

Kauan olet tehnyt juontohommia ja miten aloitit ne?

Aikalailla tasan 5v sitten Ahvenistolla sanoin Akinaattorille, että eikös ketään muuta olis juontamaan driftingiä kuin Pulkkisen Jorma? Varmaan pikkusen rumemmilla sanoilla ja mallasjuomalla terästettynä tämä tuli sanottua, johon Aki tuumas että no tuu sä sit juontaa.
Ja niin sitten oltiin elokuun lopussa 2012 juontamassa Drifting-Sm finaalit Botniaringilla.

Miksi autosi on pinkki (kuvaako se luonnettasi)?

Varmaan se jotenki kuvaa. Oon positiivinen ihminen ja yritän aina pitää leuan ylhäällä vaikka välillä elämä potkisi päähän. Varsinkin vähän vieraammille ihmisille ja töissä asiakkaille väkisin hymyilen ja olen positiivinen. Lähimäiset kyl sit taas huomaa kyllä kun on huono päivä. Tietenki myös joksenki tykkään olla esillä ja haluan että mut huomataan niin tottakai auton pitää olla myös sen värinen. Ehkä tytötkin tykkää...


Mikä keisariudessa on parasta?

Onhan se kisa lempinimi ja varsinkin meidän hieno yhteistyö Nokian panimon kanssa mahdollistaa paljon asioita mulle rakkaan lajin parissa. Onneksi Nokian panimon kanssa diili aikanaan syntyi, koska voisinhan mä olla vaikka Kukko-Kaukonen se ei olis taas niin kova nimi enää.

Mitä driftaaminen merkitsee sinulle?

Vapautta kaikesta, kun auto toimii ja saa vaan painaa kaasun pohjaan ja renkaat linkkuun silloin unohtuu kaikki murheet. Mutta ennenkaikkea se on mulle elämän tapa nykyään johon käytetään työnjälkeen eniten aikaa elämässä. Kaikki ne kuskit, järjestäjät, fanit ja yhteistyökumppanit tekee tästä unelma harrastuksen. Drifting-porukka on yhtäperhettä ja aina on ilo tulla varikolle kun tietää että kaikki sujuu ja kaikkia autetaan jos vaan voidaan! Driftfamily

Lempiratasi?

Lapuan Ala-talkkari areena ihan pelkästään myös senkin takia, kuinka hienoa duunia LapuanUa tekee ja mahdollistaa mun harjoittelun käytännössä silloin ku vaan haluan.

Unelmanaisesi?(Olen kuullut että olet sinkkumiehiä...)

Sellanen utopistinen, jota tuskin tulen koskaan löytää, mut ladellaas sit rankalla kädellä tulemaan. Muodokas, tumma ja sopivan tulinen. Sosiaalinen ja kaikille ihmisille ystävällinen. Luotettava, avoin ja rehellinen. Nainen joka jaksaisi mun kanssa reissata keväästä syksyyn ympäri Suomea ja talvella sit voidaan vähä huilata ja rakentaa uutta autoa  Lapseton ja koiraton eikä mitään kyl käärmeitäkään kiitos  Tietää mitä elämältä haluaa ainaki osittain. Ei suhtaudu elämään vakavasti mutta parisuhde ja rakkaus on tärkeintä elämässä. Rento elämän asenne eikä mikään nurkassa masentuneena motkottava nainen. Oliko siinä jo tarpeeks vaikeita vaatimuksia? Tässähän kysyttiin unelmanaista mut voin mä vähä joustaa esim blonditki o söpöjä. No mut jos oot edes lähelle tota niin ota rohkeesti yhteyttä.

P.S Ei oo kukaan vielä uskaltanu vaikka on somessa huudeltu et saa soitella. Mutta laita vaikka viesti ja voit olla eka ja vika joka sen tekee. Tartu tilaisuuteen.

Inhokkiautosi?

Firman Volvo kuorma-auto

Suosikkiautosi?

Kyl oma kilpuri toimiessaan on mahtava laite. Myös Lapin avomusse o magee.

Mitä kuuntelet ajaessasi?

Aamuisin aamulypsyä. Perjantaisin retroperjantaita. Ja sit ihan iskelmästä räppiin jne. Oon kaikki ruokanen.

Terveisesi lukijoille:

Hauskaa kesän jatkoa jos tätä kesäksi voi kehua. Tulkaa rohkeesti moikkaa varikolla varsinki naiset. Pitäkää hauskaa elkää ottako elämää liian vakavasti! Nähdään varikolla ja kisoissa


http://radalle.com/tapahtumat/153/radallecom-ahvenisto-1-272017

LIPUT