Uutiset

RADALLE.comin Motopark festivaali kokoaa autoharrastajat yhteen Pe 21.7.- Su 23.7.2017

Drifting Timeattack Omalla autolla radalle Motopark

14.7.2017

Motopark Festivaali Pieksämäellä on RADALLE.comin suosituin viihdepainoitteinen autofestari laajoine camping-alueineen. Tapahtuma alkaa perjantaina radan ollessa auki moottoripyörille ja autoille. Suosittu vaahtodisco starttaa ensimmäisen illan viihdeosuuden ja tämän jälkeen esiintyy autopiireissä erittäin suosittu ja uransakin siellä startannut Portion Boys. Tästä jatkaa Tuomas Kauhanen ja illan päättää myös viikonlopun viihdeosuuden juontajana toimiva Suomen aikuisviihdekeisari Lothar naispuolisten esiintyjien kera. Lauantaina lavalle nousevat räppärit RUMA ja Sini Sabotage, sekä suurta ysärinostetta nauttiva Aikakone.

Lauantai on tapahtuman vauhdikkain päivä

Lauantain ajovuorot koostuvat pääasiallisesti Time attack- ja omalla autolla ratavuoroista. Time attack-kuljettajina radalla tulee olemaan Suomen nopeimmat ”koppiautot” ja Sami Sivonen on ottamassa vauhtia 1400 hv Audi R8:lla kohti Australian MM-kilpailuja. Omalla autolla ratavuorot ovat suosittuja, sillä tällöin pääsee kukin halutessaan kokeilemaan oman ajoneuvonsa käsittelyä ääriolosuhteissa. Esimerkkinä Anssi Viskari (Lothar) kertoi juuri tällä viikolla haastattelussaan välttäneensä onnettomuuden Ferrarillaan keikkamatkalla joutuessaan vesiliiroon, koska ei pelästynyt tilannetta rata-ajokokemuksensa vuoksi ja sai autonsa hallintaan. Lauantai päättyy driftingin vapaisiin harjoituksiin, tällöin voi nähdä jopa 20 driftaaja yhtä aikaa radalla, mikä on poikkeuksellinen määrä. Motoparkin alakatsomo tarjoaa ihanteelliset puitteet niin yleisölle kuin kuljettajille.

Motoparkin Show&Shine Autonäyttely on lauantaina ja hienoimmat, sekä erikoislaatuisimmat autot saavat päivän päätteessä pokaalinsa. ”Mainittakoon yhtenä osallistujana esimerkiksi Lexus, joka kantaa nimeä Mahogany. Kyseiseen autoon on rakennettu niin suuria pintoja kuin pieniä yksityiskohtia mahongista käsityöllä, puun käsittely ei hivo vaan on täydellistä. Teppo Näyhän käsityöosaamista peräänkuulutetaan jopa USA:sta asti”, kertoo RADALLE.comin toiminnanjohtaja Aki Salmela.
 

RADALLE.com on tehnyt miltei 20-vuotisen työn driftingin eteen

Sunnuntaina ajetaan kiihdytys- ja Drifting -kilpailu. ”Drifting on Suomessa kovassa nosteessa, tämä on hyvä asia sillä olemme tehneet pitkään kyseisen lajin eteen töitä ja nyt valtavirtakin alkaa ymmärtämään että kyseessä on jotain muutakin kuin kuminpolttoa. Esimerkiksi SM-kisojen suora tv-lähetys oli jo suuri editysaskel ja toivottavasti lajin osaamista tunnustetaan pian Suomessa yhtä lailla kuin muualla maailmalla”, pohtii Salmela. Sunnuntai on yhteisponnistus myös yhden Suomen suurimman jenkkiauto-tapahtuman Big Wheelsin kanssa, tämä näkyy kiihdytyskisan ja esillä olevien näyttävien jenkkiautojen mudossa.

Tapahtumassa on mukana myös naiskauneutta RADALLE.com babes-muodossa ja hiukan rohkeammin yleisölle avoimena Miss Märkä T-paita-kilpailuna, sekä ammattilaisten esittäminä streaptease esityksinä (K-18 alueella).

TAPAHTUMAN AIKATAULU JA MUUT LISÄTIEDOT


Lisätiedot:
Aki Salmela
aki.salmela@radalle.com
p. 044 07 07 066 
www.radalle.com