Uutiset

Hervoton Harri Kolehmainen juontaa ensi viikonloppuna Pesämäellä. Kuka huomaa, että Harri on hoikistunut jopa 10 kiloa?

Drifting Timeattack Pesämäki

14.8.2017

Kauan olet tehnyt juontohommia ja miten aloitit ne?
Juontohommia ja ylipäätään erilaisen puhumisen parissa ollut vuodesta 2004. Aloitin tuohon aikaan Opiskelut radio-ja TV-työn alalla. Kun olen niin ujo ja hiljainen, niin tutustuin muutamiin ihmisiin jonka kautta päädyin DJ-töiden kautta muutamaan pieneen paikallisradioon ja siitä se ajatus sitten lähti. Sieltä asti on enemmän tai vähemmän puheen parissa tullut tehtyä töitä.

Milloin ja miten tulit mukaan ensimmäistä kertaa RADALLE.com-tapahtumiin?
Ensimmäisen kerran 2015 taisi olla vuosi ja Ouluzonen Ratapäiville paikkaamaan Kaukosen Villeä. Facebook rivi-ilmoituksella itseni löysin tänne.

Mikä on oma autosi ja miksi?
Nykyinen on Volkswagen Passat 3C-korimallia. Tuttu ja turvaton 2.0TDI sieltä löytyy ja Farmari neliveto tietenkin. Vaihdoin juuri Audi TT:n ikävä kyllä pois, kun ei 185cm mahdu sillä ajamaan ja kotoa löytyy 6kk vanha koira joka ei myöskään mahtunut oikein kyytiin.

Mikä juontamisessa on parasta?
Ihmiset. Olen aina nauttinut ihmisten viihdyttämisestä, puhumisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nämä asia yhdistyy juontaessa kovinkin radikaalisti. Tarkoitus on saada ihmiset edes kerran tapahtuman aikana nauramaan.

Kuulin, että olet laihtunut vuoden sisällä 10kiloa, kerro lisää?
Jos tarkkoja ollaan alle vuoden sisällä. Tämä nyt tuli oikeastaan vahingossa ja kokeilun kautta. Muutin elämäntavat, unirytmit ja ennen kaikkea ravinnon toisenlaiseksi ja HUPS! 10kg katosi pois. Toki tällä hetkellä mennään +-2kg tuosta mutta kuitenkin. Tämän ansiosta nukun nykyään enemmän ja laadukkaammin, pysyn vireämpänä ja yrittäjänä ollessa pysyy myös inspiraatio sekä luovuus huipussaan! Tästä voin jatkaa vaikka kuinka kauan! Tulkaa jutulle.

Jos saisit valita kenet tahansa maailmassa juontajapariksi, niin kuka se olisi?
Tämä on paha! Haluaisin suomalaisista joskus vetää Henkka Hyppösen sekä Jaajo Linnonmaan kanssa! Jaajo toimii monessa myöskin hiukan esikuvana juontamisen ja yrittämisen puolella!

Saako Pesämäellä pesää?
Näin varattuna miehenä jätän vastaamatta.

Beats vai Styles?
DYNAMITE!!

Teet kuulema myös DJ-hommia, mitä musaa soitat mieluiten kun "virittäydyt tunnelmaan”?
Riippuu tunnelmasta! Ennen tapahtumia ja jälkeen tapahtumien kuuntelen suhteellisen rauhallista musaa tai sitten Aamulypsyn uusintoja.

Terveisesi lukijoille: Tämän kesän kuumimmat ja kovimmat tapahtumat on vielä käsillä! Tulkaas heittää femmat ja läppää jos törmäätte!

TYKKÄÄ HARRISTA JA HARRIN JUTUISTA TÄÄLLÄ
https://www.facebook.com/itsmeharryofficial/

Harria kuulee ja näkee ensi viikonloppuna Pesämäellä