Uutiset

Suomen mestarina useammankin kerran kunnostautuneen Harri Kosusen NEZ:in nelossija oli enemmän kuin ansaittu!

Drifting Kemora NEZ

5.9.2017

Nimi ja paikkakunta?
Harri Kosunen, Leppävirta.

Tiimi ja ketä siihen kuuluu?
Tiimi SE-8 Drift Team (Käy tykkäämässä).
Tiimiin kuuluu mekaanikko Karmo Joendi ja jokapaikanhöylä/tulkki Nita Loukkola.

Olit viikonloppuna ajamassa Riikassa Nez-driftingissä menestyksekkäästi. Opit kuitenkin uuden säännön, mikä se oli ja mitä tapahtui?

Tosiaan jäimme (vaimoni) Nitan kanssa Riikaan treenimielessä "tuhoamaan" viimeiset 8 kpl renkaita vuokra-autolla ja pronssi-sija oli todella hilkulla!

Edellä ajaessani juuri ennen entryä tunsin helekutinmoisen töytäsyn persiissä, täten en saanut vehettä luisuun vaaditulla entry-alueella.  Jatkoin ajoa heti kun pystyin, kun tapoihini ei kuulu lopettaa kesken vaan vetää täysillä loppuun asti. Tuomio tuomareilta kuitenkin oli, että hävisin. Teimme protestin asiasta, (itseasiassa 2 koko elämäni aikana) mutta tuomarit sanoivat, että ajamisen lopettaminen olisi vienyt voittoon.

Jatkaessani ajoa se näytti siltä, että töytäisy ei häirinnyt ajoani. Tämän takia sain kuitenkin 0 pistettä, koska osuman jälkeen en ollut entryssä luisussa. Tuli hyvä muistutus, että pitää olla aktiivisempi kyselemään kuljettajakokouksissa säännöistä. En ole tähän sääntöön törmännyt ja kuitenkin ajanut jo 7 vuotta.


Mitä pidit Saksan Drift Mastersista ja mikä oli mielestäsi taso siellä?

Drift Masters GP oli aivan mahtava sarja. Aivan uskomaton yhteishenki ja on niin selkeät kuljettajakokoukset, että ei jää asiat epäselväksi. Radat todella haastavia ja uskomattomia kuskeja. Omat ajot meni nyt vähän huonommin mitä toivoi sijoitusten osalta, mutta oli paljon murheita auton kanssa ja itseasiassa vuokra-autolla tuli parhaimmat sijoitukset. Rahaakin tuli voitettua ihan mukavasti näin alottelijana. Koko sarjassa 86 kuskia ja olin 22 sijalla vaikka yksi kisa jäi välistä. Kilometrejä kertyi 20 000 km mutta aivan huikeita reissuja. Ensi vuonna lähdetään parantamaan sijoitusta.

Taso on muuten todella kova drift masterissa, siellä ei katurenkailla pysy matkassa ja suurin osa radoista reunustettu betonivalleilla eli ajovirheisiin ei ole yhtään varaa.

Missä näkee seuraavaksi ajoasi?

Kemoralle olisi tarkoitus tulla!

Kenelle haluat lähettää terveisiä?

Kiitos kaikille sponsoreille ja tukijoille. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!
Ensi vuonna mennään vielä lujempaa, mutta millä autolla..... sen näätte ensi vuoden alussa

Tässä listaa tukijoistamme: Tri-Ace Extreme, THG (Thomas grosse), Dovelana Oy, Wisefab, Finjector, Ring-Attact, TI-Osa, AJ-Tec, Team Nurmi Production Oy, Viron vahvistukset, Petri Mäkinen, Jose (päästiin kotiin), Sutii Racing, Karmonaattori, Niko Pehkonen, Marko Pehkonen ja  Isi+äiti