Uutiset

Kemoralla ratkaistaan ensi viikonloppuna RADALLE.com ratasarjojen Suomen mestaruudet

Drifting Timeattack Kemora DriftingSM

14.9.2017

Kemoralla mittelöi tulevana viikonloppuna Suomen mestaruudesta Suomen nopeimmat rata-autot (Timeattack) ja Suomen taitavimmat sivuluisukuljettajat (Drifting). Pieni sateen riskikään ei tule menoa haittaamaan, sillä Kemoran moottorirata tarjoaa 3000 hengen katetun katsomon rataravintoloineen viihtymisen takaajana.
 
SM-Driftingin kärkikolmikko
 
Driftingin tuore Euroopan mestari Juha Pöytälaakso johtaa sarjaa tällä hetkellä 110 pisteellä, toisena on Niko Määttälä. Pöytälaakson täytyy tulevana viikonloppuna onnistua ainakin lajitteluissa ja tulla vähintään kuudenneksi, tällöin Suomen mestaruus ratkeaa hänen osaltaan. Pisteitä on tällä kaudella kerännyt ansiokkaasti 25 kuljettajaa.

"Suomessa ajetaan tällä hetkellä Euroopan kovatasoisinta driftingiä ja täten meidän tuore Euroopan mestarikin joutuu taistelemaan vielä Suomen mestaruutensa eteen", sanoo RADALLE.comin toiminnanjohtaja Aki Salmela,
 
RADALLE Ua:n kuljettaja Lauri Heinonen on tällä hetkellä kolmannella sijalla ja vain kymmenen pisteen erolla Määttälään. Heinosella on täten hyvät mahdollisuudet toiseen sijaan.
Heinonen on tällä kaudella loistanut jokaisessa kilpailussa. Varsinkin lajitteluissa hän on ollut erittäin vahva, olemalla paras sekä Artukaisissa että Tampereella.
 
 
Finnish Drift Open 2017 AllStar –sarjatilanne
 
Jari Ilvosella ja RADALLE Ua kuskilla  Niko Lahtisella tulee olemaan tiukka taisto ykköspaikasta. Kovana kolmosena on tällä hetkellä yleisön suurta suosiota myös Suomen ulkopuolella nauttiva Teemu Peltola. Sarjassa ajetaan 4 osakilpailua vuonna 2017.
 
Timeattackin kärkitilanne
 
Unlimited-luokan kärjessä on Tom Warelius ja Toni "Rasse" Ruokonen. Modified Compia puolestaan johtaa Ville Rajala. Modified yli 3000cc kärkeä pitää Hannu Kinnula, Mika Räsänen ja Antti Alanko. Modified alle 3000cc luokassa loistavat Ari Alanen, Sami Hirvelä ja Antti Hanninen.

"Markojen luokassa", eli Club yli 3000cc luokassa parhaimpana ovat Marko Moisio, Marko Miettinen ja Marko Astikainen. Club alle 3000cc luokassa on menestynyt tähän asti parhaiten Johan Dahlbacka, Esa Hottinen ja Tony Weckström.
 
Palkintojenjako pidetään iltajuhlan yhteydessä Hotelli Kampelissa.
Tapahtuma on kaikille avoin ja alkuilta on ikärajaton palkintojenjaon ajan ja illan artisteina esiintyvät
Kuningas Pähkinä & Setä Tamu.
 


Tapahtuman lisätiedot ja aikataulu tästä linkistä

KUVAT: Janne Lehtilä