Uutiset

Varaslähtö 6.10. ratapäiviin ensikertalaisille ja ajokortittomille Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa

RADALLE.com Omalla autolla radalle Ahvenisto Ahvenisto 50v

21.9.2017

Syksyn erikoisin Ahveniston 50v Juhlavuoden tempaus tulossa la 7.10. Tällöin ajetaan rataa siihen suuntaan, mihin se on alunperin suunnitelu, eli vastapäivään. Kilpaa kelloa vastaan pääsee ajamaan  Timeattack-luokassa ja luvassa omalla autolla ratavuoroja. Paikalla myös ihastuttavat RADALLE.com Babet ja upea autonäyttely!

Perjantaina 6.10.2017  on ensikertalaisille oma ohjattu ratapäivä klo: 12.00-18.00. Ns. "isä-poika/äiti-tytär/isä-tytär/äiti-poika" -päivä,  missä pääsee tutustumaan rata-ajoon. Auton perushallinta oltava jo halussa, täten varikolla on annettava autonkäsittelystä näyte. Varikolla on lisäksi mahdollisuus harjoitella muutoin autolla ajamista.

Hinta paikan päällä ilmoittautuneille 50 € ja ennakkoon ilmoittautuneille 40 €. Ratamaksun maksaminen käteisellä paikan päällä.
Sitovat ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla anna@radalle.com

Perjantai on tarkoitettu siis vielä ajokortittomille, mutta myös ajokortillisille vähän rauhallisempaan ajoon!

Autossa max 2 hlö, kypäräpakko, ota oma kypärä mukaan (esim. Mopokypärä). Paikan päällä myös joitakin lainakypäriä.

Myös rekisteröimättömillä harrasteautoilla voi ajaa, mutta teknisesti täytyisi olla katsastettavissa Suomen tieliikenteeseen ja autossa on oltava liikennevakuutus. Paikan päällä tehdään normaaliin tapaan myös ratakatsastus.
Ratamaksu on kuljettajakohtainen 50e (sähköpostilla ennakkoilmoittautunut vain 40 e), mutta muut kuljettajat samaan autoon liittyen vain 25e/hlö. Mikäli toinen henkilö istuu vain pelkääjän paikalla, niin ei tarvitse luonnollisesti maksaa muuta kuin yhden kuljettajan maksu.

dB-raja perjantaina 95

Koko viikonlopun tiedot täällä ja niitä tullaan vielä päivittämään:
http://radalle.com/tapahtumat/157/radallecom-ahvenisto-one-more-time-7102017

Ahvenisto Race Circuit
Poltinahontie 47
Hämeenlinna