Uutiset

RADALLE.com mukaan Road to Karting -projektiin

RADALLE.com Karting RoadtoKarting

27.2.2018

X Promotionsin Mikko Laine kääri hihat reilu pari vuotta sitten kartingin hyvinvoinnin  edistämiseksi. Mikko Laineen tuorein hanke on Road to Karting. Hankkeen tarkoitus on  nousta tulevaisuuden työkaluksi lisätä karting tietoisuutta potentiaalisen harrastajakunnan kesken, sekä toimia mahdollisimman yksinkertaisena ja houkuttavana mahdollisuutena testata ja aloittaa karting-harrastus.

RADALLE.com organisaation tärkeänä tehtävänä on tukea moninaista autoharrastusta sekä autourheilua hyvänä ja kustannuksiltaan edullisena harrastuksena yhtenä muiden merkittävien harrastusten joukossa, oli tavoitteena sitten ajaa kilpaa tosissaan tai käydä muuten vain välillä pitämässä hauskaa radoilla tai karting-radoilla. ”Tämä hanke tukee visiotamme erittäin hyvin ja siksi meidän on tärkeää olla tässä mukana” Toteaa Teppo Laukkanen RADALLE.com:ista. ”Autoharrastamisen tai -urheilun aloittaminen ei vaadi tiettyä ikää, mutta kartingin aloittaminen nuorena avaa kokelailla uusia mahdollisuuksia. Kaikki keinot, jotka edesauttavat meille rakkaan harrastuksen harrastajamäärän kasvua ovat erittäin tärkeitä” hän jatkaa.


Karting on se laji, mistä yleensä helpoiten autoharrastuksen aloittaa ja tämä Road to Karting -hanke madaltaa kynnystä edelleen. Road to Karting toimii myös karting- tai vaikkapa timeattack-kilpailijoille hyvänä talviharjoittelualustana. Road to Kartingiin voit ottaa osaa, vaikka tavoitteena ei olisi sen kummempi kilvan ajo, vaan pelkkä hauskan pito esimerkiksi kavereiden kesken. Mukaan tulo on helppoa, menet vain rekisteröitymään www.roadtokarting.com -sivustolle ja kun menet jonnekin sisähallille ajamaan, kerrot vain että haluat osallistua ohjelmaan.

Road to Karting on mielenkiintoinen formaatti, jossa kokeilemalla voit päästä käsiksi huimiin palkintoihin sekä televisionäkyvyyteen! Tämän jutun julkaisuajankohtana jo vajaat 200 kuljettajaa ovat lähteneet hankkeeseen mukaan, liity siis joukkoon hankkeeseenosoitteessa wwww.roadtokarting.com