Uutiset

Harri "itsmeharry.fi" Juontamaan Artukaisen Kauden avauksen!

19.4.2018

Drifting -kausi 2018 saa alkuräjähdyksensä legendaarisella Artukaisella 12.5.2018

Koko kausi on hierottu ja väännetty tallien perukoilla uusia drifting -pyssyjä tulikuntoon. Nämä huikeat gladiaattorit päästetäänkin nyt suoraan tositoimiin ja aloitetaan kausi ajamalla ensimmäisistä SM -pisteistä!

Kaukosen siirryttyä muutama vuosi taaksepäin enemmän ratin taakse astui mukaan Harri Kolehmainen. Tämä herrasmies on saanutkin jo jos jonkilaista jalansijaa suuriin kaukosen saappaisiin RADALLE.com tapahtumissa sekä moottoriurheuilun maailmassa. Kysytäämpä mitäs tälle miehelle kuuluu

- Todellakin hyvää kuuluu! Viime talvi on pitänyt kiirettä ja uusia huikeita juttuja on päässyt tekemään. Nyt onkin sitten huippuvire kohti kesäkautta! hehkuttaa Kolehmainen.

kuva: Jasmin KetolaJotkut Snowcross harrastajat ovat sinut nähneet kuulemma myös Ruudun kautta? Mikä on homman nimi?

- Tuli uskomaton mahdollisuus päästä tuottamaan ja osin tekemään livehaastatteluja Snowcross SM -sarjaan, joten kyllähän siihen piti tarttua. Koskaan en ole mitään jännittänyt niin paljon kun muutamia suoria lähetyksiä , koska sain tietää edellisen kisat katsojamäärät mitkä oli todella huikeita! Palaute on ollut sen osalta todella hyvää, joten toivon että tämä yhteistyö jatkuu myös kaudelle 2019 ;) 

Mitäs nyt kesä 2018? Missä kaikkialla olet mukana?

- Osa neuvotteluista on vielä kesken ja pari avointa viikonloppua kalenterista löytyy ;) VinkVink! Pääasiassa kuitenkin Drifting, Karting SM ja Iame International(ent. x30) kanssa on keskusteluja käyty. Uskon vahvasti myös, että jos kalenteri sattuu kohdalle niin minut löytää myös RADALLE.com -tapahtumista. 

Millaiset terveiset haluat lähettää RADALLE.com faneille?

Huikea kausi on luvassa ja toivottavasti entistä isompi! Huippumäärä kuskeja on ilmoittaunut ja kai se kaukonenki on selvinnyt Napakymppi huumasta eli kovat tulee olemaan kähinät! Tulkaas ihmiset isolla porukalla Artukaisiin ja tietysti heittämään ne kuuluista yläfemmat! Nähdään Turkkuses!

Kuvat: Jasmin Ketola