Uutiset

Ville Kaukonen - Rakkaudesta Driftingiin

Drifting RADALLE.com DriftingSM Artukainen RadalleUA

19.4.2018

Drifting-kausi starttaa ihan pian, 12.5., Turun Artukaisissa. Kauden avauksen kunniaksi  haastattelimme ja kyselimme kuulumisia Vaasalaiselta drifting-kuljettaja Ville "Keisari" Kaukoselta.


Ville Kaukonen ajamassa Botniaringillä 2017 / Kuva: Mai Puttonen

Kaukonen aloitti drifting-piireissä pyörimisen jo vuonna 2009 sekä on juontanut RADALLE.comin päivillä vuodesta 2012 asti. Drifting-piireissä vetää puoleensa mukavat harrastelijat, mutta myös rakkaus ajamiseen . "Mahtavia ihmisiä jotka rakastaa samaa asiaa ja aina valmiita auttamaan kaveria! Mutta ennenkaikkea se on mulle elämäntapa nykyään, johon käytetään työnjälkeen eniten aikaa elämässä."  Kaukonen valottaa. 

Kaukonen ajaa samalla autolla kuin edeltäneenäkin vuonna, eli Nissan ”JH-Sound" Silvia S14a 1.5JZ. Autoa on kuitenkin päivitetty talven aikana, niin tekniikaltaan että ulkokuoreltaankin. Kaukosen auto on edennyt todella nopeaa tahtia tallissa, mutta auton lopullinen ulkonäkö paljastetaan vasta Turun Artukaisissa driftingin SM kauden avauksessa 12.5. Ennen Artukaisia autolla olisi tarkoitus kuitenkin ajaa muutamat testit ennen kilpailuja. Autoprojektia ja kauden kulkua voi seurata mm. instagramissa @kaukonendriftingteam sekä Facebookissa @Kaukonen.


Kauden tavoitteiksi Kaukonen on asettanut SM-sarjan sekä RADALLE.comin FDO Pro -sarjojen mestaruudet, mutta ennenkaikkea kuski toivoo useita hauskoja reissuja kaudelleen sekä näkyvyyttä driftingille ja omalle tekemiselleen. Kysyimme vielä lopuksi suosikkikuljettajaa, johon Kaukonen vastasi "Mä oon aina tykänny Dennis Häggblommin asenteesta ja positiivisuudesta. Vaikkei ajo kulje tai auto kiukuttelee niin mies jaksaa mennä eteenpäin ja pää pystyssä. Jos ajohommia miettii niin oon kyl fiiliksissä Lauri Heinosesta, joka hetkessä nosti ittensä Suomen kärki kuskeihin!".


Pysyt kärryillä Kaukosen ja muiden kuskien kuulumisista ja kauden etenemisestä RADALLE.comin Facebookissa, sekä omat lippusi kauden aloitukseen Artukaisiin pääset lunastamaan täältä. Tervetuloa mukaan!