Uutiset

SHOW & SHINE -Autonäyttely starttaa Turun Artukaisista 12.5.

RADALLE.com Artukainen Show & Shine Autonäyttely Autonäyttely

1.5.2018

Vappu on takana ja monen upeat kesäautot on kaivettu esiin, joten on hyvä hetki puhua vähän RADALLE.com autonäyttelystä.                   
12.5.​ Turun Artukaisissa starttaa drifting kausi 2018, mutta myös Show&Shine näyttely! Mutta mikä se on?

 


SHOW&SHINE - SIIIIIS MIKÄ?! 

Show&Shine on RADALLE.comin tapahtumissa järjestettävä autonäyttely, jonne kuka tahansa voi tuoda autonsa esille. Kuten kilpailemisessa tai muuten vain radalla ajamisessa, myös autonäyttelyissä on matala kynnys RADALLE.comin tapahtumissa. Jos et ole kerinnyt saamaan silmäterääsi ajoon vielä, niin ei vielä hätää, SHOW&SHINE jatkuu pitkin kesää ja syksyä! (Katso tapahtumat täältä)

 


SHOW&SHINE - Kuitua, Stancea, Race-henkisyyttä vai jotain aivan muuta?

Auton rakentelussa ja taiteessa on paljon yhtenäisyyttä. Jokainen auto tehdään oman maun mukaan ja tyylejä on monia. Show&Shinessä arvostamme kokonaisuutta, omaperäisyyttä sekä vaivan näköä tyylisuunnasta riippumatta. Olemme vuosien varrella nähneet paljon: omavalmiste korisarjalla olevia tuning-autoja, entisöityjä klassikoita, race-henkisiä Japanin tuontiautoja, erillaisia äänentoistolaitteille omistettuja autoja, OEM osilla päivitettyjä matalia EURO-autoja sekä paljon muuta. Yksikään edellä mainituista genreistä ei meidän silmissä ole toistaan huonompi, vain kokonaisuus ratkaisee. Kuka tietää, ehkä juuri SINUN autosi on palkintogaalassa TOP3 palkittuna!

 


SHOW&SHINE - MUUTOKSIEN TUULIA

Aikaisempiin vuosiin verrattuna, teimme hieman muutoksia toimintaamme. Jo viime syksynä polkaisimme käyntiin ennakkoilmottaumisen autonäyttelyihin. Ennakkoilmottautumisella pyrimme mm. saavuttamaan:

  • Varaamaan tarvittavan parkkitilan näyttelyautoille
  • Markkinoimaan tapahtumiamme juuri sinun tai kerhosi/tiimisi autolla, antaen sinun projektiautollesi näkyvyyttä
  • Varaamaan sähköä EMMA/HIFI autoille
  • Antaen suuntaa antavaa lukua palkittavien autojen määrästä

Teimme myös palkintojen osalta muutoksia. Aikaisempina vuosina käytössä on ollu PARAS -palkinnot on nyt historiaa. Nyt tilalle tuli TOP-lista. RADALLE.com BABES Choice (Eli ns. tyttöjen suosikki) sekä CITRUS -Palkinto jätettiin kuitenkin. Riippuen tapahtuman koosta, autot palkitaan joko TOP-3, TOP-5 tai TOP-10. Kyseinen TOP-lista ei kuitenkaan määrittele autoja mitenkään parhaimmuus järjestykseen!


SHOW&SHINE - MINÄKIN HALUUN MUKAAN!

Nyt kun tiedät mitä on Show&Shine autonäyttely, herää varmasti kysymys: Miten pääsen näyttelyyn? Näyttelyymme on helppo päästä mukaan! Mikäli et halua ilmottautua ennakkoon syystä tai toisesta, olemme vanhojen perinteiden mukaisesti päästänyt autoja portilta autonäyttelyyn. Autot, jotka saapuvat ilman ennakkoilmottautumista, EI OLE estetty palkitsemiselta, mutta autonäyttelyalueelle otetaan ensisijaisesti ennakkoilmottautuneita. Jos tilaa jää ylitse, voidaan alueelle ottaa muitakin. AUTONÄYTTELYN ENNAKKOILMOTTAUTUMIS LOMAKKEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ! Mikäli linkissä on teknistä ongelmaa tai haluat täydentää omaa ilmottautumistasi, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: stenkku@radalle.com
 Kuvat: Mai Puttonen