Uutiset

TÄSSÄKÖ SUOMEN SEKSIKKÄIN VALOKUVAAJA? Hän on myös kuvaamassa la 19.5.2018 RADALLE.comin Ratapäivillä Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa

18.5.2018

Helsinkiläinen Mai Angelica Puttonen on 28-vuotias RADALLE.com:in päävalokuvaaja. Mai aloitti valokuvaamisen harrastamisen 15 vuotta sitten ja ensimmäinen ratatapahtuma, missä hän oli kuvaajana oli vuonna 2009 Ahveniston moottoriradalla juurikin RADALLE.comin tapahtumassa.

Autojen kuvaaminen on hänellä lähtenyt henkilökohtaisesta kiinnostuksesta aihetta kohtaan. Autojen lisäksi Mai kuvaa aktiivisesti naisia.

"Naisten kuvaaminen on yksinkertaisesti inspiroivaa naisten kauneuden takia ja varsinkin ensikertalaisena mallina olevien kuvaaminen on erittäin palkitsevaa, koska he ovat positiivisesti hyvin hämmentyneitä lopputuloksesta.", kertoo Mai.

Muutoin Mai pitää ihmisten seksikkäimpänä ominaisuutena itsevarmuutta ja se luo ulkonäköön myös oman kiinnostavan ulottuvuuden. Autoihin liittyen kuvaajana hän on kaikkiruokainen, mutta sydämen henkilökohtaisesti sulattaa vanhemmat klassikot, kuten kaikkien tuntema Kupla ja nappisilmäinen Lada.

Main löytää nyt lauantaina 19.5.2018 RADALLE.comin Ratapäiviltä Ahveniston moottoriradalta Hämeenlinnasta.
 

Tämä upea kaunotar ottaa veloituksetta lennosta kuvia kyseisessä ulkoilmatapahtumassa ja häntä saa tulla erikseen pyytämään kuvaamaan niin autoa, tyttöystävää tai vaikka lapsia kyseisen päivän aikana.

 

Tapahtuman aikataulu ja muut tiedot

Facebook-tapahtuma

Maista otetut kuvat on ottanut:
Johanna Julia Portraits

https://www.johannajuliaportraits.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai Angelica Puttosen ottamia kuvia alla: