Uutiset

Motopark Festareiden artistit vihdoin julkaistu! SUPERTARJOUS 4.-19.6. Osta lippu myös ”NÖSSÖ"-kaverille

3.6.2018

Suomen legendaarisimmat autofestarit ovat täällä taas! Innokkaimmat festarikävijät voivat aloittaa viikonlopun jo ETKO-torstailla, jolloin viedään parhaat paikat leirintäalueelta ja DJ Rob Perry (UK) aloittaa tunnelman nostamisen. Tapahtuma on täynnä adrenaliinin täyteistä motorsporttia; perinteisten drifting- ja Timeattack – kisojen lisäksi vihdyttäviä artisteja, kiihdytyskisoja, seksikkäitä RADALLE.com Babeja, sekä Lothar ja kisut (K18 alueella), unohtamatta upeaa autonäyttelyä ja omalla autolla rata-ajoa.

Artisteina mm. Pasi ja Anssi, Bess, Lord Est, Petri Nygård, Retropop ja Hausmylly. Lisäksi menoa vauhdittamassa DJ Rob Perry (UK), Alora ja Senii, DJ Too Soon, sekä Gee Gee and Spiders from Malmi vetää uskomattoman cover-setin David Bowieta.

 

Tarjous voimassa 4.6.-19.6. saakka.

RADALLE.com Motopark 20.-22.7.2018 (UUTENA ETKOT torstaina 19.7.)

Sisältää auto- ja leirintäpaikan, sekä pääsyn rata- ja festarialueen puolelle.
Festivaalialue sijoittuu järven rannalle, jossa myös naisille ja miehille omat saunat.

Tarjouslippu sis. to-su lippupaketin kaksi yhden hinnalla.
Mikäli ostit lipun jo aiemmin, niin sis. torstain etkot sisältyvät myös tähän.
Radan melupäivät alkavat tänä vuonna jo perjantaina! (pe-su melupäivät)

95 €: 2 Hlöä yhden hinnalla. Sis. Sisäänpääsy, auto- ja leirintäpaikan ja iltaohjelman festarialueella (to-su).
90 €: 2 Hlöä yhden hinnalla. Sis. Sisäänpääsy auto- ja leirintäpaikan.  Tämä lippu ei sisällä festivaalialueelle pääsyä (pe-su)

ARTISTIT

Petri Nygård

Petri Nygård tunnetaan nössön kaverina.

Petri Nygård vaihtoi Universalille ja julkaisi huhtikuussa 2016 uuden sinkun "Pannaan Suomi kuntoon". Singleä on kuunneltu suoratoistopalvelu Spotifyssa jo yli 12 miljoona kertaa ja se on palvelun kaikkien aikojen kymmenen kuunnelluimman suomalaisen kappaleen joukossa. Elokuussa Nygård julkaisi singlen "Soittorasia", jossa on mukana laulaja Mariska. Tämä single on myynyt platinaa. Vuoden 2016 lopulla Petri Nygård julkaisi vielä singlen "Yhet vielä". Vuoden 2017 aikana hän julkaisi singlet "Neljä vuodenaikaa" sekä "Nössö", jossa on mukana Klamydia-yhtyeen laulaja Vesku Jokinen. Kummatkin singlet ovat myyneet platinaa.


Pasi ja Anssi

Bilekansan suosikkiduo
- Me halutaan olla Suomiräpin Matti ja Teppo, mut silleen et on valeltu bensalla ja vedetään Stiigalla moottoriveneen perässä, Anssi kertoo.
Tää on se maa, Mahtava peräsin ja pulleat purjeet, Kakkuu järvellä

 

Bess

”Tempo”-singlellään platinarajan rikkonut BESS on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Muita tutuksi tulleita kappaleita häneltä on ”En pysty lopettaa” sekä ”Uneton”. Nuoren lupauksen tuottajana toimii Antti ”Nopsajalka” Hakala. Bessin musiikkin on sekoitus poppia, elektroa ja reggaeta.

 

Lord Est

Lord Estin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Reggaerekka”, ”Hellä ori”, ”Sun vieres on lämmin”, ”Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel” ja Petri Nygårdin kanssa tehty ”Selvä Päivä”.

 

Retropop

Lempääläläinen pariskunta Tommi Ojala ja Saila Ojala perustivat Retropopin vuonna 2005. Elektronista suomipoppia tuottava Retropop tunnetaan tarttuvista melodioista ja iskevistä lyriikoista. Tämän vuoden korvamatobiisi on Kultaiset ysärivuodet.

 

Gee Gee and Spiders from Malmi

Tämä kokeneista ja lahjakkaista muusikoista koostuva kokoonpano vetää uskomattoman cover-setin David Bowieta.

 

Hausmylly

Saimme kuin saimmekin Hausmyllyn tahdittamaan lauantain loppuiltaa ysärihittien tahtiin. Hausmylly toteuttaa parhaillaan "Kiitos kaikesta 2018-jäähyväiskiertuettaan" ja tämän jälkeen bändi lopettaa, joten Sinulla on viimeinen mahdollisuus kokea tämä suomalaisen ysärin tunteiden tulkki!

Mm. nämä hitit eivät jätät ei jätä ketään kylmäksi;  Ikävä lokakuu, Gigolo, Jos, Maailman reunalla ja Yksin sateeseen

 

Facebook-tapahtuma

LIPUT