Uutiset

Kirsi Niemisen ajaessa Timeattackia, niin perhe harrastaa ja matkustaa mukana

4.6.2018

Autourheilu mielletään helposti miesten lajiksi, ja suuri osa harrastajista ja ammattilaisista onkin miehiä. Kirsi Nieminen, perheen äiti ja yrittäjä Lempäälästä aloitti autoharrastamisen miehensä kannustamana viisi vuotta sitten.

”Aloin ajelemaan 5 vuotta sitten ensin seuran jääradalla, kun mies ostaa töräytti minulle yllättäen Starletin pihaan. Ei siis tämä juttu lähtenyt mulla alkujaan ihan omasta halusta, mutta koukkuun jäin jäällä tahkoessani ja seuraavaksi piti kokeilla jo asfaltilla ajoa ja sitten pitikin hankkia jo toinen auto. Tämäkin oli Starlet ja ajoin sillä asfalttisprinttejä. Nälkä kasvoi syödessä, joten Starlet myytiin ja ukko halusi seuraavaksi ostaa mulle Bemarin. Bemarilla olen nyt ajanut muutamana vuoden TimeAttackia."

Pyttyjä ja ryttyjä

”Jokkiksen aloitin v.2014 ja satunnaisesti olen edelleen ajanut sitäkin. Lisäksi olen kokeillut peltoendurancea ja jääspeedwayta. Jääajoa varten minulle onkin ihan toinen Bemari. Palkintoja on jokkiksesta, rallisprintistä ja peltoenskasta. Pyttyjä siis muutama, mutta ryttyjä sitäkin enemmän.”

Koko perheen yhteinen harrastus

Autoharrastuksessa Kirsi kertoo parasta olevan perheen kanssa yhdessä reissaaminen ja se kun perhe ja mies ovat tukemassa. Perheen pojat Samu 6v. ja Eemeli 7v. on ihan innokkaita ja huolehtivaisia kannustajia. Ennen radalle lähtöä pojat tarkastavat mm. renkaat ja vyöt ja lopuksi moiskauttavat suukot äidille. Huonoja puolia Kirsi ei koe olevan lainkaan, sillä tämä on meidän ihana yhteinen elämäntapa, joka saa aina odottamaan kesää ja sen tuomia reissuja autoharrastuksen puitteissa.

”Jouduin kiireiden takia siirtämään tänä kesänä ajokauden aloittamista, mutta eiköhän tästä alkuun päästä. TimeAttack ja asfalttisprintit kutsuvat, sormet suorastaan jo syyhyävät rattiin pääsemisen riemusta. Mahtavaa porukkaa koko RADALLE.COM väki, nyt varsinkin kun päässyt porukkaan tutustumaan paremmin!”

KIITOS:
Stylish Fix Car Tuning
Oma perhe
Moottoreista vastaava Jari Kuusivuori
Tiimin vaarit
123.tuulilasi.fi

 

Nieminen Racing Team Fb-ryhmä