Uutiset

Vito-mies Jasso Pesonen näkyy ja KUULUU

5.6.2018

Jämsäläisen Jasso Pesosen Vito Plan C on Cerwin Vegan Demo-auto. Siitä huolimatta, että auto oli kovin isotöinen, niin sen rakentaminen toteutettiin jopa 2,5 kk:ssa. Moneen viikkoon sisältyi tosin 16 h:n työpäiviä, mutta deadlinenä pidettiin ACS:ta ja se pidettiin. Tavoitteena oli lisäksi kiertää kaikki mahdolliset kevään/kesän/syksyn autonäyttelyt.

Vitottaa

”Autoa on duunannut koko talliporukkamme Seven Gararge ja ilman poikien apua olisin varmaan vieläkin hiomassa korisarjaa. Tällä autolla tuli myös juuri Mylly Motor Shown  TOP 5 sija.  Ollaan tehty VEHO:n kanssa jo useita vuosia yhteistyötä. Halusivat VEHO:ssa, että rakentaisin nimenomaan Viton ja neuvotteluita käytiin aika pitkään, ennen kuin löydettiin sopiva yksilö”, kertoo Pesonen.

Käsityötä

”Autoharrastus on se, jossa saa tehdä itse paljon erilaisia juttuja. Maalata, kuiduttaa, verhoilla, hioa jne.
Vito Plan C:ssä onkin kaikki ihan omaa käsialaa, eli pyrimme tekemään kaiken itse.
Tulevana viikonloppuna Botniaringillä voidaan tarinoida autosta mielellään lisää siitä kiinnostuneille. Saatamme ehkä ”vähän” soittaa johonkin väliin musiikkiakin.”

RADALLE.com Race Weekend Botniaring FB-tapahtuma

KIITOS:

Cervin Vega Mobile
Seven Garage
Restyled.net
Verhoilijamestari Iiris
Däckdesign
Automaalit.net
Optima Batteries
VEHO
Keisari
HTT Racing
JH Sound
HifiStudio
Jokilaakson Merkintä
Lisäätehoa.fi
JV-Tuning

(Hätä ei tunne lakia. Ylin kuva on Mylly Motor Showsta, kun Jasso tuunasi kynsilakalla vannetta. Sävy oli pieneen maalin lohkeamaan täydellinen!)