Uutiset

Botniaringillä avataan Timeattack-kausi näyttävästi ensi viikonloppuna driftingiä unohtamatta

6.6.2018

RADALLE.com Timeattack-kausi alkaa Botniaringiltä ensi viikonloppuna. Esimerkiksi Kristian Valtonen tuo voimannäytteensä Botniaringille kisaamaan ensimmäistä kertaa uudella konstruktiollaan. Valtosen ”hiilikuitu” RX-7 Mazda tuplaturbo V8-moottorilla on yli 1000 hv tehoja luvassa tänä kautena. Timeattack-sarjaan on muutoinkin ilmoittautunut nyt jo ennätysmäärä osallistujia, eli yli 40 kuljettajaa.
 
Show and shine-autonäyttely
 
RADALLE.comin autonäyttelyn suosio on säilynyt vuosikaudet. Ennakkoilmoittautumisen lisäksi, autonäyttelyyn voi ilmoittautua ja osallistua silmäterällään edelleen myös paikan päällä.

”Näin haluamme pitää matalaa kynnystä, jotta nuoret ja uudet ihmiset innostuvat ja kiinnostuvat autoharrastamisesta. Sama ideologia meillä on osallistu omalla autolla radalle ajamisessa, eli kuka vaan ajokortillinen voi kunnossa olevalla katsastetulla autollaan tulla radalle ajamaan. Toki siihen ohjeistamme asianosaiset. Näin on useimmiten myös kilpaharrastajien ura alkanut”, kertoo RADALLE.comin toiminnanjohtaja Aki(naattori) Salmela.
 
Driftingiä lauantaina ja sunnuntaina
 
Lauantai-iltana Botniaringin radalla nähdään Suomen parhaimmistoon kuuluvat pro-luokan drifting-kuljettajat, kuten Ville Kaukonen, Niko Määttälä ja monta muuta. Näyttävää showmaista ajoa on siis luvassa. Sunnuntaille on varattu erityisesti ajoaaikaa nousevalle street-luokan driftingille ja omalla autolla ratavuoroille. Pro 2-luokassa on sunnuntaina ajamassa usempia uusi kuljettaja, mikä o .aina myös mielenkiintoista. Botniaringin rata on useimpien drifting-kuljettajien koti- ja suosikkirata. Tämä tekee ajosta entistäkin rohkeampaa ja riskien ottamista ei voida välttää. Drifting on hyvässä nosteessa ja sen tunnettavuus Suomessa kasvaa koko ajan.
 


Tapahtuman lisätiedot löydät täältä:
https://radalle.com/tapahtumat/159/radallecom-race-weekend-botniaring-9-1062018


Lisätiedot ja kyselyt:
Teppo Laukkanen -  p. 044 030 3066 - teppo@radalle.com

Kuvat: Mai Angelica Puttonen.
Kuvat ylhäältä alas:
Kristian Valtosen RX-7 Mazda
RADALLE.comin Show and Shine-autonäyttely
Niko Määttälän drifting-ajoa