Uutiset

TimeAttackkia, FUN-Driftingiä ja paljon muuta - JA KAIKKI VÄÄRÄÄN SUUNTAAN

RADALLE.com Timeattack Omalla autolla radalle Ahvenisto Osallistu Omalla Autolla RadalleUA

1.7.2018

7.-8.7. RADALLE.com suuntaa kohti Hämeenlinnan legendaarista Ahveniston moottorirataa. Paikan päällä nähdään TimeAttack-osakilpailu II ja runsaasti osallistu omalla autolla - vuoroja. Näiden lisäksi lauantaina nähdään Fun-drifting kilpailu. Kaikki tämä ajetaan VÄÄRÄÄN SUUNTAAN. 

 

TimeAttack Osakilpailu II

Suomen nopein kilpa-auto sarja saapuu Ahvenistolle sunnnuntaina 8.7. Ennakkoon on ilmottautunut lähes 20 kuljettajaa, mutta tässä ei varmasti ole vielä kaikki. Paikalla näemme mm. Ville Rajalan, joka rakensi vanhan Modified Competition -luokassa käytetyn kilpa-autonsa uusiksi UNLIMITED luokkaan sekä Johan Dahlbacka, joka on kerännyt menestystä Club alle 3000cc -luokassa. 

 

Fun Drifting

Monille RADALLE.comin vakioasiakkaille on varmasti tuttua Drifting kilpailut ja niiden arviointi. On nopeustuomaria, kulmatuomaria, ajolinjatuomaria ja niin edelleen. FUN-Driftingissä ei kuitenkaan haeta mitään vakavaa kilpailua, vaan enempi leikkimielistä ajamista, jonne kuka tahansa voi osallistua.

 

Show and shine-autonäyttely

 

Mukana on tälläkin kertaa ilmoittautunut todella upeita- ja ainutlaatuisia autoja. Esimerkiksi paikalle on tulossa WickedGarage, joka tuo mukanaan huippuluokan äänentoistolla varustetun BMW:n ja upean RACE- henkisen Saabin. WickedGaragen lisäksi paikalla on muitakin upeita näyttelyautoja 

Autonäyttelyyn voi ilmoittautua TÄSTÄ ja osallistua silmäterällään edelleen myös paikan päällä.