Uutiset

RADALLE.com Motopark autofestarien teemakisa 2018

RADALLE.com Festarit Motopark

12.7.2018

19.-22.7.2018 vietettävä Motopark-autofestivaali heittää tänä vuonna haasteen festariväelle. Kenen leirissä on paras fiilis, mikä porukka erottuu edukseen? Kenellä on eniten mielikuvitusta leirin rakentamisen suhteen, kanttia vetää festarit läpi esimerkiksi lateksipuvussa, banaanina tai bodypaintattuna sateenkaareksi? Porukka/leiri, joka vakuuttaa tuomarit palkitaan vuoden 2019 Motopark-festarin lipuilla!

MITÄ: Teemakilpailu festariväen kesken, jossa etsitään porukkaa/leiriä, joka vetää festarit läpi hyvällä meiningillä johonkin tietttyyn teemaan liittyen. Esimerkiksi pukeutuen 90-lukuun tai hawaiji-tyyliin ja koristellen leirin palmuilla. Tyyli on vapaa, rajana oma rohkeus ja mielikuvitus ja paras voittaa ;)

MISSÄ: RADALLE.com Motopark-festareilla Virtasalmella

MILLOIN: 19.-21.7.2018 välisenä aikana, kyseisen ajan tuomarien silmät tarkkailevat festarikansaa. Voittaja-jengi palkitaan lauantaina päälavalla palkintojenjaossa. 

MITEN OTTAA OSAA: Pukeutumalla/leiriytymällä valitsemansa teeman mukaisesti.

Palkintona on RADALLE.com Motopark autofestarien vuoden 2019 liput!

Parantaaksesi näkyvyyttäsi, postaa someen kuvia teidän jutustanne ja tägää se #radallecom ja #autofestarit, jolloin se näkyy myöskin RADALLE.com nettisivuilla!