Uutiset

Mikä on RADALLE.com PartyCamp?

12.7.2018

RADALLE.com Motopark The Festival on autofestari missä voi viihtyä oman auton ja kavereiden kanssa, ympäri vuorokauden radalla sekä leirintä-alueella. 

RADALLE.com Motoparkin The Festivaali tarjoaa huikeat puitteet vuonna 2018 uuden PartyCamp osionsa muodossa! Tämä ei ole pelkkä autofestari vaan nyt mukaan lyödään parhaat kaverit, huikeat esiintyjät ja tietenkin armoton hauskanpito!  Tätä on RADALLE.com Party Camp! Motoparkissa on ainutlaatuinen tilaisuus kokea festivaali tunnelma ja leirintäalueet heti radan tuntumassa. Radalta Party Camp -alueelle on vain lyhyt kävelymatka, joten kengät kulutetaan vasta musiikin tahdissa tampaten. 

Party Camp alueelle voit saapua millä tahansa ryhmä tai yksilökulkimella vaan keksitkin, olkoon se sitten ajettava palju tai vaikka mobiiliterassi. Tärkeintä on hauskanpito parhaassa seurassa. 
Alue tarjoaa tänä vuonna Legendaarisen Päälavan, Kuumaakin kuumemman tunnelman Turbo- ravintolassa sekä tietenkin viilentävät vaahtobileet. 

Party Camp starttaa nyt poikkeuksellisesti jo torstaina! Lontoosta saapuva Jetski sarjoista tuttu DJ Rob Perrie polkaisee Motoparkin käyntiin torstai-iltana, jotta päästään heti tunnelmaan! Torstain etkot kuumentaa liekkiin Striptease Show. Tulethan siis jo torstaina aloittamaan kesän kovimman viikonlopun! 

Party Camp idea on syntynyt pitkän kokemuksen tuloksena ja nyt se halutaan lanseerata virallisesti tämän vuoden Motoparkin The Festivaaleilla. Suomen ykkösrivin esiintyjät, kuten Petri Nygård ja Lord Est viihdyttävät perjantaina ja lauantaina lauteille nousee mm. Hausmylly. Pasi ja Anssi päräyttävät myös oman settinsä lauantaina ja varmaa on se että Kiss FM -vuoden kesähitti Mahtava peräsin ja pulleat purjeet raikaa Motoparkin Party Camp -päälavalla! 

Perjantaista lauantaihin illat kääntyvät Turbo -ravintolassa tietenkin kuumaan K18 Showhun! Mr. Lothar ja kisut saapuvat tietekin oman shown kanssa kuumentamaan tunnelmaa. Lothar laitetaan tässä showssa vain mikin varteen ja kisut hoitaa shown ;) Illat Party Camp puolella kruunaa tietenkin päälavan MR. Lothar SHOW! Kuumaa tunnelmaa perjantaina tarjoilee myös TIS -ohjelmasta tutut Milja ja Misty omalla Showllaan! 

Party Camp -puolen ja festivaalin juontaa viime vuosilta tuttu ja nyt myös Ruutu.fi lähetyksistä tuttu Harri "itsmeharry.fi" Kolehmainen! 

Osta lippusi nyt, kun niitä vielä huipputarjoushintaan on! Torstai-sunnuntai pääsylippu vain 64,90€!! (Sisältää sisäänpääsyn festarialueelle sekä radan puolelle, majoitusoikeuden sekä artistit)

NÄHDÄÄN MOTOPARKISSA! 

 

LIPUT TÄSTÄ: http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=16302

Suomen legendaarisimmat autofestarit ovat täällä taas! Innokkaimmat festarikävijät voivat aloittaa viikonlopun jo ETKO-torstailla, jolloin viedään parhaat paikat leirintäalueelta ja DJ Rob Perry (UK) aloittaa tunnelman nostamisen. Tapahtuma on täynnä adrenaliinin täyteistä motorsporttia; perinteisten drifting- ja Timeattack – kisojen lisäksi vihdyttäviä artisteja, kiihdytyskisoja, seksikkäitä RADALLE.com Babeja, sekä Lothar ja kisut (K18 alueella), unohtamatta upeaa autonäyttelyä ja omalla autolla rata-ajoa.

Artisteina mm. Pasi ja Anssi, Bess, Lord Est, Petri Nygård, Retropop ja Hausmylly. Lisäksi menoa vauhdittamassa DJ Rob Perry (UK), Alora ja Senii, DJ Too Soon, sekä Gee Gee and Spiders from Malmi vetää uskomattoman cover-setin David Bowieta.