Uutiset

Nyt paukkuu kuljettajaennätykset IAME SERIES FINLANDISSA!

13.7.2018

Iame Series Finland on kuluvan kauden osalta kasvanut Suomenennätys mittoihin! 

Tänä viikoloppuna käydään Ruuhimäki Circuitilla jännittävä kolmas osakilpailu, jopa 173 kuljettajan voimin. Viime vuodesta kymmenillä uusilla kuljettajilla kasvanut sarjaa alkaa saada nyt uskomatonta suosiota.
Alkukausi on taisteltu ympäri Suomea mm. Joensuussa, jossa myös kuljettajia oli runsain mitoin. Paikalle saapuneet paikalliset kansanedustajat olivat ymmällään sarjan suosiosta. 

- Kuljettajamäärä pistää tässä kohtaa vanhankin kilpailujärjestäjän nöyräksi. Tämä antaa uskoa ja arvoa koko RADALLE urheiluautoilijoiden työlle, sekä kannustaa jatkamaan panostamaan vielä enemmän työtä moottoriurheilun parissa. Kommentoi RADALLE UA:n  Teppo Laukkanen Ruuhimäen auringon paisteesta uusien lasiensa takaa. 

RADALLE UA on ollut mukana Iame Series Finlandissa sen alkumetreiltä asti. RADALLE UA:n päähenkilöt Rauli Kärki, Teppo Laukkanen ja Mikko Laine, ovat yhdessä luoneet huikean konseptin sekä ovat koko tapahtumien kulmakiviä. Pääpromoottori Mikko Laine on myös suomalainen pitkänlinjan kartingmies, joka on niittänyt menestystä suomessa ja ulkomailla. Mikko halusi tehdä tasaväkisen ja kaikin puolin edullisen karting -sarjan suomeen ja tässä on lopputulos. 

Tänä viikonloppuna Ruuhimäki Circuit toimii Iame Series Finlandin näyttämönä, joten tulethan paikalle kannustamaan omat karting suosikit voittoon! 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Lue lisää kilpailusta TÄSTÄ!

Lisätietoa sarjasta löytyy osoitteesta www.x30.fi