Uutiset

RADALLE.com DriftFinals Kemoralla Suomen suurin drifting-kilpailu

14.9.2018

Kemoran moottorirata Vetelissä Keski-Pohjanmaalla tarjoaa metsän, peurojen, karhujen ja susien lisäksi myös upeaa autourheilua tulevana viikonloppuna 15.-16.9.2018, kun RADALLE.com DriftFinals järjestetään kyseisellä paikalla. Luonnon pedot korvataan upealla kalustolla ja huippukuljettajilla, kun driftingkilpailuun osallistuu peräti 71 kuljettajaa. Heidän parhaimmistonsa ratkaisee myös SM-mitalien kohtalon viikonloppuna. Ajettavat luokat ovat SM, Pro, Pro2 ja Street.

TimeAttack on vuorossa sunnuntaina ja siinä mukana on 36 kuljettajaa kilpailemassa siitä absoluuttisesti nopeimmasta kierrosajasta kalustolla, jolla rikotaan rataennätyksiä ympäri maailmaa. Mukana on myös MM-kilpailusta tuttua kalustoa. Ajettavat luokat ovat Unlimited, Modified yli 3000cc, Modified alle 3000cc, Modified Comp, Club yli 3000cc ja Club alle 3000cc.

Tapahtuma ei ole vain vakituisille kilpakuljettajille, vaan siellä voi osallistua kuka tahansa OOA- eli Osallistu Omalla Autolla -ajovuoroille. Nyt voit kokeilla huippuolosuhteissa omaa nopeuttasi turvallisissa rataolosuhteissa. Lauantaina ilta huipentuu Raappanan esiintymiseen drifting-kauden päätösbileissä Hotelli Kampelissa Vetelin keskustassa. Lippuja tapahtumaan voi hankkia osoitteesta radalle.com/liput.

Kilpailun kotisivu