Uutiset

Jääratakiertueen toinen etappi on Hyvinkäällä.

15.1.2019

Jääratapäivä Hyvinkään Vauhtipuistossa!
9.2.2019, klo. 10.00-18.00

Huippusuosittu Hyvinkään Jääratapäivä on täällä taas!

Tarjolla laaja kattaus entuudestaan tuttuja lajeja; Osallistu omalla autolla, JääKarting, JääTimeAttack sekä tietenkin JääDrifting. Mukana menossa ovat tietenkin RADALLE.com Babet ja perinteinen Show & Shine-autonäyttelymme. Jos haluat tuoda autosi keräämään katseita ja kehuja, ilmoitathan sen näyttelyyn osoitteessa http://radalle.com/show. Muistathan että palkitut autot kutsutaan kauden finaalitapahtumaan jossa palkitaan kauden parhaat yksilöt luokittain!

Tapahtuma aukeaa yleisölle klo. 10.00 ja jatkuu aina 18 asti, mutta huomioithan, että viimeinen tunti ajetaan pimeässä! Kaikki ajamaan tulevat ovat tervetulleita paikalle jo 9.00 eteenpäin, jotta saamme katsastukset hyvälle mallille ennen radan avautumista. Rata avataan normaaleille tieliikenneautoille klo. 10:20.

Radalla voit harjoitella liukkaalla ajoa turvallisessa ja hauskassa ympäristössä, kokeilla uusia lajeja, sekä kilpailla radan nopeimman tittelistä JääTimeAttack kisassa. Parhaat palkitaan!

Alueella toimii myös ratakahvila, jossa on tarjolla keittolounas sekä rallimakkaraa. Juontajana Hyvinkään tapahtumassamme toimii legendaarinen Teppo Laukkanen! Tätä et halua missata!

Kerää siis kaveriporukka kasaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan jääradan huveista. Radalta löytyy myös paljon samanhenkistä seuraa, tule rohkeasti tutustumaan! Tapahtuma sopii runsaan ohjelmakattauksen ansiosta koko perheelle ja niillekin, jotka eivät itse halua kokea vauhdin huumaa radalla.

Info:

Pääsylippu 10€ (alle 12-vuotiaat aikuisen seurassa ilmaiseksi!)
Ratamaksu 40€
JääTimeAttack osallistumismaksu 20€

Meluraja: 110 dB
Renkaat: Nasta- tai kitkarenkaat. Huom! Piikkirenkaat kielletty.

Säännöt:

Jääradalla saa ajaa autolla, joka on joko tieliikennerekisteröity tai AKK:n sääntökirjan mukaan rakennettu. Jokaisessa autossa tulee olla voimassa oleva liikennevakuutus. Autot katsastetaan paikan päällä ennen radalle pääsyä, jolloin tarkistetaan muun muassa, että auto ei vuoda öljyä, akku on kunnolla kiinni, jarrut toimivat eikä autossa ole irtotavaraa. Näin takaamme kaikkien turvallisuuden radalla. Radalle tulevilla autoilla on oltava mukanaan vähintään auton pohjan kokoinen, öljyä läpäisemätön, suojapeite.

Jokaisella kuljettajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti, käytettävä kypärää, sekä täytettävä vastuunvapautuslomake. Paikan päällä tulee osallistua myös lyhyeen kuljettajakokoukseen.

Lippumerkit radalla:

Ruutulippu: maalilippu, kierros loppuun ja varikolle
Punainen: vaara, keskeytä ajo, palaa varoen varikolle
Keltainen: vaaratilanne, onnettomuus, aja varovasti
Musta: aja varikolle, puhutteluun

 

Katso kuvia aikaisemmilta vuosilta tästä ja tästä vielä tuolta ja lopuksi vielä tosta

Tekstin kynäili Tanja Närhi ja kuvista saamme kiittää Maj Pictures - kuvan voimaa ja Jouni Niemi